Hakan Ural'dan Esra Eron'a yanıt!

Güncelleme Tarihi:

Hakan Uraldan Esra Erona yanıt
Oluşturulma Tarihi: Ekim 29, 2018 18:21

Esra Eron, TV8'de yayınlanan 'Gel Konuşalım' programından Hakan Ural'ın yüzünden ayrıldığını isim vermeden açıklamıştı. Hakan Ural, eski partnerinin açıklamasıyla ilgili ilk kez konuştu. Ural, 'Hepimiz hata yapıyoruz o ayrı ama bu iftiralar günahtır. Allah ıslah etsin' dedi.

Haberin Devamı

Sunucu Esra Eron, birlikte program yaptığı Hakan Ural'ı, kendisine psikolojik şiddet uyguladığını iddia ederek, sosyal medya hesabından yayınladığı mesajla ekranlara veda ettiğini açıklamıştı.

Sosyal medya hesabından açıklama yapan Esra Eron, "3 ay önce katıldığım Gel Konuşalım programında yayın sırasında kendi fikrimi beyan etme, hür düşüncemi söyleme ve farklı görüşte olduğum konularda partnerimden aldığım saygı sınırları dışında hiçbir yayıncılık etiğine sığmayan yüksek egolu davranışların bana daha fazla zarar vermemesi açısından programdan ayrılma kararı aldım. Kadınların ezilmediği, kadına psikolojik şiddetin olmadığı, kadına daha fazla nezaketin olduğu ve bu alt yapı ile yetişmiş bireylerin çoğaldığı bir Türkiye diliyorum. " demişti.

"ALLAH ISLAH ETSİN"

Haberin Devamı

Hakan Ural, "Hepimiz hata yapıyoruz o ayrı ama bu iftiralar günahtır. Allah ıslah etsin" diyerek suçlamaları reddetti.

 

CİLDİ OLUMSUZ YÖNDE ETKİLEYEN BESİNLER

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!