Güzel bir aile komedisi

Güncelleme Tarihi:

Güzel bir aile komedisi
Oluşturulma Tarihi: Ekim 26, 2018 15:20

Kanal D’nin merakla beklenen dizisi “İkizler Memo-Can” bu akşam ekran yolculuğuna başlıyor. Dizinin başrol oyuncuları Nehir Erdoğan, Özgürcan Çevik, Burak Hakkı ve Emir Berke Zincidi ilk bölüm öncesi hem dizilerini hem de karakterlerini anlattı.

Haberin Devamı

Emir Berke Zincidi: İkizleri canlandırırken kafam karıştı

 ◊ “İkizler Memo-Can” bu akşam başlıyor. Diziyi ve karakterini senden dinleyelim...

- İki karakter oynadığım için hangisinden başlayacağımı bilemiyorum. Ama ben ilk Memo’dan başlayayım. Kendine çok güvenen, biraz serseri ve komik biri. Dayısı ve annesine çok düşkün ve biraz haylaz sanki. Can ise çok efendi ve çok kültürlü. Her zaman başı dik, mütevazı ve sabırlı. Ayrıca çok iyi bir öğrenci.

◊ Aynı anda iki farklı rolü canlandırmak nasıl bir his?

- Bazen komik, bazen eğlenceli, bazen de zor. Hatta ilk zamanlar kafam karışıyordu. Ama artık iki karakteri de tanıdığım için daha kolay.

◊ Gerçekleştirmek istediğin en büyük hayalin nedir?

- Okulumu en iyi şekilde bitirip bu sektörde ilerlemek ve oyunculuk okuyup iyi yerlere gelmek istiyorum.

Haberin Devamı

◊ Son olarak izleyicilere söylemek istediğin bir şey var mı?

- Çok güzel bir dizi oldu. Eğlenceli, ailece seyredip keyif alacağınız bir iş. Umarım çok seversiniz. Ben çok sevdim ve sizleri çok özledim.

Nehir Erdoğan: Çalışmayı özlemişim

◊ Televizyon ekranına “İkizler Memo-Can” ile döndünüz. Neydi sizi çeken bu projede?

- Dün sette de konuşuluyordu. Türker Abi tüm çalışanlarına bir patrondan ziyade daha çok baba gibi. “Yabancı Damat”tan beri birçok projede Erler Film’le beraber çalıştık. Birçok arkadaşımız gibi bana da çok babalık etmiştir. Sadece çalışma hayatında da değil.. Hayatın tüm evrelerinde, her zaman erken yaşta kaybettiğim babamın eksikliğini bana hissettirmedi diyebilirim. Televizyona biraz ara verdikten sonra herşeye tekrar ‘ev’imden başlamak istedim. Bir sene önce imzayı attığımızda henüz projelerden hangisini yapacağımız net değildi. Önemli olan, Bay Sinema’yla, onun ışığında, evimde hissetmek derken hikayesiyle, içinde yer alan yeni dostlarla çalışmaktan çok mutlu olduğum İkizler Memo-Can’a karar verildi.

◊ Melek karakterini anlatır mısınız?

- Melek, Memo’nun annesi. Hayatı hep yaşam ve onur mücadelesiyle geçmiş. Annesi, erkek kardeşi ve oğlu Memo ile beraber büyük geçim sıkıntısı içindeler. Yine de birbirlerine olan bağlılıklarıyla, mahalledeki dostlarıyla beraber dayanışma içinde ne yapıp edip mutlu olmanın yolunu buluyorlar.

Haberin Devamı

◊ Emir Berke Zincidi ile çalışmak nasıl?

- Daha evvel yer aldığı projeleri izleme şansım olmamıştı. Tanıştığımda şaşırdım. Karşımda işini aşkla yapan, profesyonel bir oyuncu duruyordu. Mesleğini bu kadar iyi yapmasının yanı sıra, oldukça duygusal, farkında, algısı çok yüksek, iyi kalpli bir çocuk.

◊ Son olarak izleyicilere söylemek istediğiniz bir şey var mı? - Özlemişim çalışmayı, seyirciyle her hafta buluşacak olma duygusunu. Sete mutlu gidiyoruz. Birlikte iyi vakit geçiriyoruz. Huzurumuzun yansıyacağını umuyorum.

Güzel bir aile komedisi

Özgürcan Çevik: Enerjik, cingöz  ve romantik

◊ Dizide Osman’ın dayısı Memo’yu canlandırıyorsun. Nasıl biri Memo?

Haberin Devamı

- Annesi, ablası ve yeğeni ile bir gecekonduda yaşayan, ailesini çok seven ve mutluluklarının bozulmaması için hiçbir fedakarlıktan kaçınmayan biri Osman. Geçmişte yaptığı hatalardan dolayı birçok sabıkası bulunan, cezaevinden çıktıktan sonra ise sevdiği kızla evlenip yeni bir hayat kurmak için hurdacılık, kağıt toplayıcılığı ve sihirbazlık gibi işlerle hayat mücadelesi veren biri. Enerjik, cingöz ve romantik bir tip.

◊ Küçük rol arkadaşın Emir Berke Zincidi’yi nasıl buldun?

- Emir Berke çok akıllı bir çocuk. Partner olarak iyi bir uyum yakaladık.

◊ Kamera arkasındaki Özgürcan Çevik nasıl biri?

- Set dışında sakin bir hayatım var. Genelde evimde vakit geçiriyorum. Dışarı çıktığımda da mahallede takılıyorum.

Haberin Devamı

◊ Son olarak izleyicilere söylemek istediğiniz bir şey var mı?

- Sıkılmadan, gerilmeden izlenecek bir dizi yaptık. Umarım seyircilerimizin teveccühü ile başarılı olur ve emeklerimizin karşılığını alırız.

 Burak Hakkı: Kendimi yuvamda hissesiyorum

 ◊ İzleyiciyi nasıl bir dizi bekliyor?

- Türker İnanoğlu, kariyerimdeki ilk yapımcım. Benim oyunculuk sektöründe olmamı sağlayan ilk projem 2000 yılında Türker abi sayesinde oldu. Dolayısıyla kendimi yuvamda hissediyorum. “İkizler Memo-Can” sayesinde, izleyiciler pozitif, yorulmadan sürükleyici bir komedi izleyecekler.

◊ Dizide kimi canlandırıyorsunuz?

- Ben ikizlerin babası Can Alkanlar karakterini canlandırıyorum. Oldukça net, sert ve çok başarılı bir işadamı. Hayattaki en değerli varlığı oğlu ve ailesi. Kalitesi tarzı ve kuvvetli kişiliği olan çok zengin biri.

Haberin Devamı

◊ Ekrandan uzak kaldığınız dönemde neler yaptınız?

- Yunanistan’da “O Kuklos” adlı oyunda başrol oynadım. Oldukça sükse getiren bir proje oldu ve Yunan tiyatrosu sayesinde birçok deneyim elde ettim. Bu dönemde nişanlım Hara Pappa ile tanıştım. Ayrıca Gelibolu’da bir çiftliğim var. Ceviz ağacı ağırlıklı bir bahçe. Annem ve oğlumla burada harika zaman geçiriyoruz.

 

 

 

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!