Güvercin dizisinin konusu ne? Güvercin dizisinin oyuncuları kimler?

Güncelleme Tarihi:

Güvercin dizisinin konusu ne Güvercin dizisinin oyuncuları kimler
Oluşturulma Tarihi: Kasım 24, 2019 18:32

Zülüf ve Kenan'ın aşkının konu edinileceği Güvercin dizisinin konusu kadar oyuncuları da merak ediliyor. Mehmet Ali Nuroğlu'nun başrolde yer aldığı dizi de pek çok usta ismin yanı sıra genç jenerasyondan da oyuncu yer alıyor. Peki, Güvercin dizisinin oyuncuları kimler? Güvercin dizisinin konusu ne?

Haberin Devamı

Star TV ekranlarında yayın hayatına başlayan Güvercin dizisi bu akşam ilk bölümüyle ekranlara geliyor. Konusu ile dikkatleri üzerine çeken Güvercin dizisinin oyuncu kadrosunda kimlerin yer aldığı da merak konusu oldu. İşte, Güvercin dizisinin oyuncuları...

FİLMİN OYUNCULARI

Yapımcılığını Pastel Film, Yaşar İrvül ve Efe İrvül’ün üstlendiği, oyuncu kadrosunda; Mehmet Ali Nuroğlu, Almila Ada, Menderes Samancılar, Nursel Köse, Devrim Saltoğlu, Osman Albayrak, Genco Özak, Toprak Sağlam, Eslem Akar, Berke Üsdiken, Gülen Kahraman, Işıl Dayıoğlu, Dilan Telkök, Ayşegül İşsever, İdil Memi, Sabri Memi, Enver Akbaş, Tolga Pancaroğlu ve Gözde Fidan’ın yer aldığı Güvercin’in öyküsü Gaziantep'te geçiyor.

Yönetmen koltuğunda Altan Dönmez’in oturduğu dizinin senaryosunu Halil Özer kaleme alıyor.

Haberin Devamı

GÜVERCİN DİZİSİNİN KONUSU

Bedir Kavvi, on beş yıl sonra yakın arkadaşı Ahmet Cibranoğlu’nun cinayetiyle suçlanarak girdiği cezaevinden çıkar. Amacı kızı Zülüf, oğlu Müslüm ve karısıyla beraber hayatına kaldığı yerden devam etmektir.

Bedir’in hapisten çıktığı haberi Cibranoğulları’nın Bey Mahallesi’ndeki büyük konağına ateş gibi düşer. Cibranlar’ın küçük oğlu Ökkeş, Bedir’e karşı intikam yeminleri ederken, babası Ahmet’in ölümünden sonra işlerin başına geçip ailenin reisi olan Kenan onu durdurmaya çalışır.

Ancak birbirine düşman bu iki ailenin hiç bilmedikleri bir gerçek vardır. Kavvilerin oğlu Müslüm ile Cibranoğulları’nın kızı Nefise liseden beri birbirlerini sevmektedir. Müslüm ve Nefise ailelerinin evlenmelerine izin vermeyeceklerini düşünerek gizlice kaçınca iki aile yeniden karşı karşıya gelir. Oğlunun ne yaptığından habersiz Bedir, olanları öğrenince ne yapacağını bilemez.

Ökkeş belinde tabancası ve yanına aldığı adamlarla Nefise’yi kaçıran Müslüm’ün peşine düşünce olaylar içinden çıkılmaz bir hal alır. Bir tarafta Bedir, diğer tarafta Kenan olayın kan davasına dönüşmesini engellemek için elinden geleni yapmaya çalışır.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!