Gülperi dizisinin yayınlanan son bölümünde dramatik anlar yaşandı! Yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Güncelleme Tarihi:

Gülperi dizisinin yayınlanan son bölümünde dramatik anlar yaşandı Yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı
Oluşturulma Tarihi: Ekim 05, 2018 23:16

Gülperi dizisi ekranlara gelen son bölümüyle izleyicilerine duygusal dakikalar yaşatmaya devam etti. Dizinin yayınlanan son bölümünde Hasan’ın ve Ejder’in birlikte planladığı tuzak, çocuklarıyla birlikte yeni bir hayata başlamak için umutlanmaya başlayan Gülperi’yi yeniden yıktı. Son bölümün ardından yeni bölüm fragmanı merak edildi. Peki, Gülperi dizisinin yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Haberin Devamı

Gülperi dizisi yayınlanan son bölümüyle izleyicilerine şoke eden anlar yaşatmaya devam etti. Dizinin yayınlanan son bölümünde Gülperi ailesini bir arada tutmak için her şeyi feda etmeye hazırdı ve Kadir’in kendisine bu konuda verdiği söze inanmaktaydı. Son bölümün ardından yeni bölüm fragmanı merak edildi. Peki, Gülperi dizisinin yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Gülperi dizisinin yeni bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Yayınlanır yayınlanmaz haberimizden izleyebilirsiniz.

YENİ BÖLÜMDE NELER YAŞANACAK?

Hasan’ın ve Ejder’in birlikte planladığı tuzak, çocuklarıyla birlikte yeni bir hayata başlamak için umutlanmaya başlayan Gülperi’yi yeniden yıkar. Gülperi oğlunun kendisine olan nefretiyle daha yakından yüzleşirken onu korumak için elinden geleni yapmaya da devam eder.

Haberin Devamı

Kadir bu zor sürecinde Gülperi’ye destek olmak için çabalarken, Şeyma Gülperi’nin Kadir için düşündüğünden farklı bir anlam ifade ettiğini düşünmeye başlar. Yakup Gülperi’nin başının derde girmesini, torunlarını geri almak için bir koz olarak kullanmaya hazırlanmaktadır. Can ise annesinin yokluğuyla yeniden sınanmak zorunda kalır ve bu durumdan Hasan’ı sorumlu tutar.

Gülperi ailesini bir arada tutmak için her şeyi feda etmeye hazırdır ve Kadir’in kendisine bu konuda verdiği söze inanmaktadır. Ancak yaşayacakları büyük şok onları yeni bir mücadeleye itmek zorunda kalacaktır.

BAKMADAN GEÇME!