Gülizar son bölümü heyecan doluydu.. Yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Güncelleme Tarihi:

Gülizar son bölümü heyecan doluydu.. Yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı
Oluşturulma Tarihi: Mart 02, 2018 18:20

Gülizar ekrana gelen son bölümü ile heyecan doluydu. Ailesinin başına gelenler konusunda artık bilgi sahibi olan Gülizar, son bölümde birçok olayın içine dahil olmuştur. Peki, son bölümün ardından Gülizar'ın yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? İşte, izleyicilerin merakla takip ettiği dizi hakkında detaylı bilgiler

Haberin Devamı

Gülizar dizisi yayınlanan 7. bölüm fragmanıyla izleyicilerine oldukça heyecan seviyesi yüksek dakikalar yaşatacak. Kanal D ekranlarının sevilen dizisi Gülizar yeni bölümüyle cumartesi akşamı ekranlarda olacak. Dizinin yayınlanacak olan yeni bölümünde Gülizar’ı sonsuza kadar kaybetmek istemeyen Murat, Gülizar’a duygularını açar. İşte, Gülizar dizisinin yeni bölüm fragmanı.

Gülizar dizisinin yeni bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Dizinin yeni bölüm fragmanı yayınlanır yayınlanmaz bu sayfadan izleyebilirsiniz.

SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Gülizar’ın çiftliği terk etmesi Murat’ın duygularını tetiklemiştir. Gülizar’ı sonsuza kadar kaybetmek istemeyen Murat, Gülizar’a duygularını açar. Murat’ın ilanı aşkı karşısında Gülizar’ın tavrı ne olacaktır?

Suzan Gülizar’ın düzene giren hayatının bozulmasını asla istemez. Şerif’in Gülizar üzerinde tehdit oluşturmaması için polise gidip teslim olur. Bahri cinayetini üstlenir. Suzan’ı kurtaracak görüntüler Fettah’tadır fakat bir el görüntüleri almıştır. Murat yardımlarına koşar. Murat, Suzan’ı kurtaracak görüntüleri bulmayı başarabilecek midir?

Haberin Devamı

Gülizar Hayriye’den ailesinin başına gelenleri öğrenmiştir. Hayriye’nin asıl isteği Gülizar’ın gidip otele yerleşen Candan, Tuğrul ve Mine’yi de evine almasıdır. Gülizar zor duruma düşen kardeşlerine yardım edecek midir? İzbe bir otelde zor anlar yaşayan Candan ve çocuklarının her şeyi yoluna koymak için planları nedir? Hayriye torunlarını tekrar bir araya getirebilecek midir?

BAKMADAN GEÇME!