İstanbullu Gelin 35. yeni bölüm fragmanında Begüm korkuttu

Güncelleme Tarihi:

İstanbullu Gelin 35. yeni bölüm fragmanında Begüm korkuttu
Oluşturulma Tarihi: Ocak 28, 2018 14:42

İstanbullu Gelin dizisinin yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Boran Konağı’ndaki krizin katlanarak devam ettiğini gözler önüne seren İstanbullu Gelin 35. bölüm fragmanına Begüm’ün yere yığıldığı anlar damga vurdu. İşte İstanbullu Gelin yeni bölümünden ilk görüntüler ve son bölümü hatırlamak isteyenler için kısa bir özet!

Haberin Devamı

İstanbullu Gelin yeni bölüm fragmanı son gelişmelerin hemen ardından gündeme geldi. Garip- Esma Sultan ilişkisinin Boran Konağı'nda bomba etkisi yarattığı İstanbullu Gelin son bölüm finalindeki sahne ise adeta ters köşe yaptı. Esma Sultan'ın Osman'ın Süreyya'ya olan aşkını bildiğini itiraf etmesi nefeslerin tutulmasına sebep oldu. Bu gelişmenin ardından neler olacağını merak eden izleyicileri İstanbullu Gelin 35. yeni bölüm fragmanını bekliyordu. İşte yeni bölümden ilk görüntüler!

İki sezondur ekranlarda olan İstanbullu Gelin son haftalardaki gelişmeleriyle diziseverleri şaşırtmaya devam ediyor. Özcan Deniz’in Faruk, son dönemin popüler isimlerinden Aslı Enver'in ise Süreyya karakterine hayat verdiği İstanbullu Gelin en son 34. bölümüyle ekrana geldi. Yangın sonrasında hem gerçeklerin ortaya çıkmasından korkan hem de kendi hayatına dair hiçbir şey yapmadığını fark eden Esma Sultan, Süreyya’nın da desteklemesiyle Garip ile beraber olduğunu açıkladı. Esma Sultan’ın itirafı evin en sakin ismi olan Osman da dahil olmak üzere herkesin tepkisi çekti. En güvendiği oğlundan da destek göremeyen Esma Sultan, Osman’ı bir kez daha şok edecek sözleri arka arkaya sıraladı. Aynı sıralarda Faruk, Süreyya’ya yeni bir eve çıkma kararından bahsetti.

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!