Gözde Baddal kimdir, nerelidir?

Güncelleme Tarihi:

Gözde Baddal kimdir, nerelidir
Oluşturulma Tarihi: Eylül 22, 2017 10:15

Gözde Baddal, Miss Turkey yarışmasına katılım sağlamasının ardından araştırılan isim oldu. Yarışmada derece elde edemeyen Gözde Baddal, sosyal medya üzerinden en çok konuşulan kişi oldu. Peki, Gözde Baddal kimdir, kaç yaşındadır? İşte, güzel isim hakkında detaylı bilgiler

Haberin Devamı

Gözde Baddal, Miss Turkey 2017’nin finalistlerinden biri oldu. 1,77 boyundaki Gözde Baddal, Instagram hesabından paylaştığı podyum fotoğraflarıyla dikkatleri üzerine çekiyor. Peki Gözde Baddal kimdir, kaç yaşında?

Miss Turkey 2017 heyecanı sürüyor. Yüzlerce yarışmacının arasından finale kalmaya hak kazanan isimlerden biri de Gözde Baddal oldu. 20 finalistin yer aldığı yarışmada ter dökecek olan Gözde Baddal’ın özel yaşamı, yaşı ve eğitimi merak edildi. Aslen İzmirli olan güzel yarışmacı 1994 yılında doğdu. Modayla iç içe olduğu Instagram hesabından paylaştığı fotoğraflarla anlaşılan Gözde Baddal, Göztepe Kız Meslek Lisesi’nden mezun.

MİSS TURKEY 2017 FİNALİSTLERİ

Türk kadının özelliklerini ve imajını dünyaya en güzel şekilde anlatma amacını taşıyan Miss Turkey'in 2017 finalistleri; Itır Esen, Alara Kaya, Gözde Baddal, Özge Türkyılmaz, Emire Cansu Kurtaran, Ceren Baykan, Ekinsu Kansu, Beril Altuntaş, Deniz Görgülü, Buse Çekmeceli, Merve Argun, Aslı Sümen, Hazal Karasıkı, Bahar Gençalp, Suna Yıldırım, Bahar Merve Zırhlı, Betül Ekşi, Andrea Raema Mungiu, Yasemin Çoklar, Pınar Tartan

Haberin Devamı

Miss Turkey 2017 yarışmasının bu yıl ülkemizi Polonya, Amerika ve Çin'de temsil edecek olan güzelleri belli oldu. Yarışmayı 1999 doğumlu Itır Esen kazandı.

Itır Esen, Türkiye'yi Çin'de gerçekleşecek olan 'Miss World' yarışmasında temsil edecek.  İkinci olan Aslı Sümen ise ülkemizi Amerika'da, üçüncü olan Pınar Tartan ise Polonya'da temsil etmeye hak kazandı.

BAKMADAN GEÇME!