Gelinim Mutfakta’nın birincisi kim oldu? Bu hafta kim elendi?

Güncelleme Tarihi:

Gelinim Mutfakta’nın birincisi kim oldu Bu hafta kim elendi
Oluşturulma Tarihi: Mart 22, 2019 15:58

Her hafta izleyiciyi ekrana toplayan Kanal D’nin sevilen yemek yarışması bu hafta da heyecanlı anlara sahne oldu. Sunuculuğunu Fatih Ürek’in üstlendiği yarışmanın bu haftaki finalinde, bir gelin 5 altın bileziği kazanmaya hak kazandı. Peki ‘Gelinim Mutfakta’da bu hafta kim elendi? Hangi yarışmacı birinci oldu?

Haberin Devamı

Gelinim Mutfakta 22 Mart Cuma günü 265. Bölümüyle bir haftayı daha geride bıraktı. Rekabet dozunun her geçen gün arttığı Gelinim Mutfakta’da haftanın son bölümünde herkesi şaşırtan bir eleme yaşandı. Peki, Gelinim Mutfakta’dan kim elendi, haftanın birincisi kim oldu?

GÜN BİRİNCİSİ KİM OLDU?

Gelinim Mutfakta 265. Bölümde gün birincisi olan yarışmacı 1 çeyrek altın kazandı! Gün toplamında kaynanalardan eşit ve yüksek puanları Beyza Bitmiş ve Ezgi Yıldırım aldı. Çeyrek altını ise, Ezgi kazandı.

BEŞ BİLEZİK KİME GİTTİ?

Haftanın en yüksek puanını 3 gelin alınca elenen isim kura sonucu belirlendi. Peki, beş altın bileziği kim kazandı? 57 puan alan Güneş yarışmadan elendi, 64 puan alan Gülcan, Ezgi ve Beyza ise birinciliği paylaştı. 5 altın bileziğin sahibi kura sonucunda belirlendi. Ezgi, 5 altın bileziği almaya hak kazandı.

BAKMADAN GEÇME!