Gelinim Mutfakta’dan bu hafta kim elendi? İşte son bölümde veda eden isim

Güncelleme Tarihi:

Gelinim Mutfakta’dan bu hafta kim elendi İşte son bölümde veda eden isim
Oluşturulma Tarihi: Eylül 21, 2018 15:15

Gündüz kuşağı programı Gelinim Mutfakta bugün bir eleme bölümünü daha geride bıraktı. Seslerin zaman zaman yükseldiği Gelinim Mutfakta haftanın finali bölümüne Başak ve Hanife Hanım arasında konuşulan konu damga vurdu. Gün sonunda bir gelin-kaynana ekibi yarışmaya veda etti. Peki, Gelinim Mutfakta’dan kim elendi?

Haberin Devamı

Kanal D'nin sevilen yarışması Gelinim Mutfakta'da 28. haftanın finali 21 Eylül Cuma günü yapıldı. Hafta finali olan 135. bölümünde Hanife Hanımın "cimriliği" günün konusu oldu. Kaynanalar ve gelini Başak ona bu yüzden yüklendi. Hanife Hanımın anlattığı bir durum ise, herkesi gözyaşlarına boğdu. En az puanı toplayan gelin ve kaynana yarışmaya veda etti. Peki, Gelinim Mutfakta'dan kim elendi? Puanların birbirine yakın olduğu hafta finalinde 5 altın bileziği kim aldı?

Günün sonuncusu 9 puanla Ezgi, günün birincisi 17 puanla Burcu oldu. Haftanın en yüksek puanını toplayan isim ise Burcu oldu. Yarışmanın iddialı isimlerinden Burcu, gün birinciliğiyle çeyrek altını, haftanın birinciliğiyle ise 5 bileziği almaya hak kazandı. 54 puan toplayan Esra ise yarışmaya veda etti.

 

BAKMADAN GEÇME!