Gelinim Mutfakta'da gün birincisi (6 Mart) kim oldu? İşte çeyrek altının kazananı

Güncelleme Tarihi:

Gelinim Mutfaktada gün birincisi (6 Mart) kim oldu İşte çeyrek altının kazananı
Oluşturulma Tarihi: Mart 06, 2019 16:07

Gelinim Mutfakta 6 Mart tarihli bölümüyle haftayı ortaladı. Haftanın finaline doğru rekabet dozunun arttığı Gelinim Mutfakta'nın 253. bölümünde hem gelinler hem de kayınvalideler arasında sesler zaman zaman yükseldi. Gün sonunda ise puan durumu heyecanı yaşandı. Peki, Gelinim Mutfakta'da gün birincisi (6 Mart) kim oldu? İşte çeyrek altının kazananı

Haberin Devamı

Kanal D ekranlarının sevilen gündüz kuşağı programı Gelinim Mutfakta, 6 Mart Çarşamba günü yayınlanan 253. Bölümüyle yine hem eğlendirdi hem de şaşırttı. Gülcan'a, kayınbabasından gelen hediye gelinlerin diline düştü. Gülcan, Besime Hanıma gelen hediyeyi de alınca herkes tarafından eleştirdi. Güneş'in, kaynanalar için yaptığı casusluk diğer gelinlerin tepkisine neden oldu. Günün değerlendirmesi ardından puan durumu da belli oldu. Peki, Gelinim Mutfakta’da gün birincisi kim oldu, çeyrek altına kime gitti?

Filiz-Nergis Kaynak, Besime-Gülcan Ekinci, Gülderen Kıcır-Güneş Kılıç ve Reyhan-Ezgi Yıldırım çiftleri "zeytinyağlı yer elması" tarifi ile yarıştılar.
Günün sonuncusu 8 puanla Ezgi oldu. Ezgi’yi 9 puanla Nergis takip etti. Günün kazananı ise 19 puanla yeni yarışması Güneş oldu. Gülcan 13 puanla günü ikinci olarak tamamladı.

BAKMADAN GEÇME!