Gelinim Mutfakta'da son bölümde Cansu korkuttu... Doğum mu yaptı?

Güncelleme Tarihi:

Gelinim Mutfaktada son bölümde Cansu korkuttu... Doğum mu yaptı
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 02, 2018 10:40

Gelinim Mutfakta'nın 2 Ağustos tarihli 104. bölümünde hem ekran başındakileri hem de yarışmacıları şaşırtan bir gelişme yaşandı. Yarışmadaki sempatikliği ile herkesin gönlünde yer eden ve bebek bekleyen Cansu'nun doğum sancısı tuttu. Apar topar hastaneye kaldırılan Cansu'nun durumunu an be an program sunucusu Fatih Ürek paylaştı. Peki, Gelinim Mutfakta son bölümünde Cansu doğum mu yaptı?

Haberin Devamı

Gelinim Mutfakta yarışması bugün sürprizlerle dolu bir bölümle izleyici karşısına çıktı. Bölüm öncesi yayınlanan tanıtımda Fatih Ürek'in korku dolu bakışları, Özlem'in ağlaması ve stüdyoda koşuşturan diğer yarışmacıların tedirgin halleri herkesi merakta bırakmıştı. Bebek bekleyen Cansu'nun akıbeti bugün belli oldu. Peki, Cansu doğum mu yaptı? Son bölümde neler oldu?

Gelinim Mutfakta'ya 17. hafta tekrar katılan Cansu, yayın esnasında doğum sancısı çekti ve hemen hastaneye kaldırıldı. Kaynanası Sevgül Hanım, Fatih Ürek ve diğer yarışmacılar doğum için hastaneye giden Cansu'yu gergin yüzlerle uğurladı. Cansu yarışmacıların endişeli bakışları arasında doğum için hastaneye götürüldü. Yarışmacılar ve Fatih Ürek bu anları hem telaşla hem de gözyaşları ile izledi. Cansu doğum mu yapacak? sorularına yanıtı Fatih Ürek verdi. Cansu, doğuma girdiği haberi stüdyoda sevinç ile karşılandı. 

 

BAKMADAN GEÇME!