Gelinim Mutfakta yarışmasında haftanın birincisi kim oldu?

Güncelleme Tarihi:

Gelinim Mutfakta yarışmasında haftanın birincisi kim oldu
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 13, 2018 14:17

Gelinim Mutfakta, yaz sezonunda da kaldığı yerden devam ediyor. Gelinim Mutfakta yarışmasının yayınlanan son bölümünde, haftanın birincisinin belirlendiği haftanın finaliyle ekranlara geldi. Yapılan yemeklerin ardından kayınvalideler yemekleri puanladı ve haftanın birincisi belli oldu. Peki, Gelinim Mutfakta yarışmasında haftanın birincisi kim oldu?

Haberin Devamı

Gelinim Mutfakta yarışmasında bu haftanın birinci yapılan puanlamaların ardından belli oldu. Büyük heyecanın yer aldığı haftanın finalinde sinirlerin gerildiği anlarda yaşandı. Peki, Gelinim Mutfakta yarışmasında haftanın birincisi kim oldu?

HAFTANIN BİRİNCİSİ KİM OLDU?

Gelinim Mutfakta 90. Bölümde Nurten-Özlem Argün, Çiğdem-Elif Akçam, Sevgül Kıroğlu-Cansu Şöhret ve Suzan Tekin-Şebnem Karataş çiftleri "Lokma” için yarıştılar. Gelinlerin kendilerine verilen süre içerisinde günün yemeğini yapmaya çalıştığı, kayınvalidelerin de yemekleri puanladığı Gelinim Mutfakta yarışmasının bu haftaki birincisi belli oldu. Fatih Ürek'in açıkladığı puan sıralamasıyla birlikte bu hafta 5 bileziğin sahibi 74 puanla Elif oldu. 

Haftanın en düşük puanını alan gelinler ise 47 puanla Şebnem ve Cansu oldu. En düşük puanı alan Şebnem yarışmaya veda eden isim oldu. 

Haberin Devamı

Haberin Devamı

GEÇEN HAFTA KİM ELENMİŞTİ?

Günün en başarısız ismi 8 puanla Özlem olurken; Şebnem, 15 puanla günün birincisi ilan edildi. Hafta boyunca en az puanı toplayan Şebnem ve Tuğba son ikiye kaldı. 52 puan toplayan Tuğba- kayınvalidesi Rukiye, yarışmaya veda etti. Haftanın birincisi ise ilk dört gün boyunca en yüksek puanı alan Özlem oldu. Daha önce 13 bilezik toplayan Özlem, 70 puanla 5 bileziği daha almaya hak kazandı.

BAKMADAN GEÇME!