Gelinim Mutfakta gün birincisi (15 Kasım) kim oldu? İşte puanlar

Güncelleme Tarihi:

Gelinim Mutfakta gün birincisi (15 Kasım) kim oldu İşte puanlar
Oluşturulma Tarihi: Kasım 15, 2018 15:51

Gelinim Mutfakta yepyeni bölümleriyle hem şaşırtmaya hem de kazandırmaya devam ediyor. Gelinim Mutfakta’nın 174. bölümünde gelinler günün lezzetiyle kayınvalidelerin karşısına çıktı. En yüksek puanı toplayan gelin çeyrek altını almaya hak kazandı. Peki, Gelinim Mutfakta’da gün birincisi kim oldu?

Haberin Devamı

Gelinim Mutfakta 35. haftanın dördüncü gününü tamamladı. Haftanın finalinin yaklaşmasıyla birlikte heyecan dozunun da arttığı yarışmanın son bölümünde Fatih Ürek, Hatice'nin yemeğini yaparken zorlandığını gördü ve ona yardımcı oldu. Cansu ve Ezgi, tüyo tartışması yüzünden Hatice'nin yemeğine karıştı. Reyhan Hanım ve Sevgül Hanım arasında "akıl verme" tartışması yaşandı. İlhame Hanım’ın gelini Hatice’ye haksız yere 5 puan verdiğini iddia eden diğer gelinler tepki gösterdi. Gergin geçen oylama sonucunda "fırında mantarlı patates oturtma tarifi" ile yarışan gelinlerden biri çeyrek altının sahibi oldu.Peki, Gelinim Mutfakta’da gün birincisi ve sonuncusu kim oldu?

6 puan alan Cansu günün sonuncusu, 16 puan toplayan Ezgi ise gün birincisi oldu. Yarışmanın en eski isimlerinden Ezgi, çeyrek altını da almaya hak kazandı.

 

BAKMADAN GEÇME!