Game of Thrones sezon finali bölümü ne zaman yayınlanacak? İşte Game of Thrones 7. sezon 7. bölüm fragmanı

Güncelleme Tarihi:

Game of Thrones sezon finali bölümü ne zaman yayınlanacak İşte Game of Thrones 7. sezon 7. bölüm fragmanı
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 26, 2017 20:39

Game of Thrones sezon finali bölümü için heyecan dorukta. İnternette yayınlanmaya başladığı ilk sezondan itibaren izleyicileri kendine bağlayan dizi Game of Thrones 7. sezon 7. bölüm fragmanıyla ekran başına kilitleyecek. Heyecan dolu dizinin yayınlanacak olan sezon finali bölümünde ölülere karşı tüm krallıkların ne yapacağı merak ediliyor. Öte yandan Sezon finalinde Jon Snow’u gerçek bir sınav bekliyor. Cersei Lannister ve Daenerys Targaryen’i bir araya getiren Jon Snow’un Cersei’yi duvarın ötesindeki savaş için ikna etmesi gerekecek. İşte, Game of Thrones sezon finali fragmanı.

Haberin Devamı

Game of Thrones 7. sezon 7. bölüm fragmanı ekrana geldi. Dünya genelinde birçok ülkede çekimi gerçekleşen popüler dizi, izleyicilerine sezon finali haberini duyurdu. Game of Thrones 7. sezon 7. bölüm fragmanında Cersei'nin vereceği kararı merak edilirken, izleyicilerin aklını yeni bölüm senaryolarının internete sızıp sızmadığı kurcalıyor. İşte, Game of Thrones 7. sezon 7. bölüm fragmanı ve sezon finali öncesi Jon Snow'u hayli zorlayacak gelişmeler hakkında bazı detaylar

HBO adına konuşan bir yetkili de “Mr. Smith Group ile iletişim halinde değiliz ve her seferinde böyle bir tehdit geldiğinde açıklama yapmak istemiyoruz. Bildiğiniz gibi HBO’nun datalarının ciddi bir kısmı çalındı. Bu datalardan her seferinde bir parça çekip, tehdit edip, medyanın ilgisini çekmeye çalışmalarından rahatsız oluyoruz. Bu bir oyun ve biz parçası olmayı istemiyoruz” dedi.

Haberin Devamı

Bilgisayar korsanları dizinin senaryolarını ve HBO kanalının özel mail yazışmalarını ele geçirmiş, dizinin iki bölümünü yayın gününden önce internette yayınlamıştı.

Korsanlar, 1,5 milyon terabaytlık HBO yapımlarını ve özel şirket verilerini internetten yayımlama tehdidinde bulunarak, "Sanal ortamda 6 aylık maaşlarının" yatırılmasını talep etmiş ve korsanlık işinden yılda 12 ila 15 milyon dolar kazandıklarını savunmuştu.

Filmin başrol oyuncularının telefon numaralarını ifşa eden korsanlara HBO tarafından 250 bin dolar teklif edilmişti. Ancak siber korsanlar, teklifi kabul etmek yerine sızdırmayı tercih etmişti.

SEZON FİNALİ FRAGMANI

Sezon finalinde Jon Snow’u gerçek bir sınav bekliyor. Cersei Lannister ve Daenerys Targaryen’i bir araya getiren Jon Snow’un Cersei’yi duvarın ötesindeki savaş için ikna etmesi gerekecek.

BAKMADAN GEÇME!