Funda Alkayış kimdir? Survivor Funda kaç yaşında?

Güncelleme Tarihi:

Funda Alkayış kimdir Survivor Funda kaç yaşında
Oluşturulma Tarihi: Nisan 09, 2018 11:09

Survivor 2018'de gönüllüler takımında mücadele eden yarışmacılardan Funda Alkayış'ın kim olduğu, kariyeri ve özel yaşamı merak ediliyor. Birçok vatandaş Funda Alkayış'ın özel hayatına dair detayları öğrenmek için internette araştırma yapıyor. Survivor'un iddialı yarışmacılarından olan Funda Alkayış hakkında merak ettiği konuları araştıran vatandaşlar, Funda Alkayış hakkına bilgi edinmek istiyor. Peki, Survivor Funda Alkayış kimdir? Funda Alkayış kaç yaşında ve aslen nereli?

Haberin Devamı

Funda Alkayış'ın kim olduğu son günlerde en çok soruşturulan konulardan biri oldu. Yarışmadaki performansı ve adada yaşadıkları ile dikkatleri çeken Funda Alkayış güzel fiziği ile de gönüllüler takımının en çok dikkat çeken isimlerinden biri. İşte, Survivor 2018'de gönüllüler takımında yer alan iddialı yarışmacı Funda Alkayış hakkında merak edilen her şey...

FUNDA ALKAYIŞ KİMDİR?

1987 yılında Mersin'de dünyaya gelen Funda Alkayış, üniversite eğitimini Mersin Üniversitesi Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu'nda tamamlamıştır. Kick Boks, Muay-Thai ve Wushu sporlarıyla yakından ilgilenen Alkayış, Kick Boks Dünya Şampiyonasında 50 kiloda dünya şampiyonu olmuştur. Başarılı sporcu bu alanda, 9 kez Türkiye şampiyonluğu, Dünya ikinciliği ve üçüncülüğü, 24 maç 23 galibiyet 6 nakavt gibi birçok başarıya imza atmıştır.

Haberin Devamı

Survivor'a katılmadan önce Adıyaman'da bir okulda, Beden Eğitimi Öğretmenliği yapan Funda Alkayış, yarışmada en çok yüzme bilmemesi nedeniyle eleştirilerin hedefi oluyor. Survivor'da değişen konsept sonrası yapılan ilk eleme sonucu SMS oyları ile adaya veda etmiştir. 

 

BAKMADAN GEÇME!