Fi dizisinin yeni bölümü ne zaman yayınlanacak? Fi'nin yeni sezonu Çi'nin 4. bölümü bu akşam neden yok?

Güncelleme Tarihi:

Fi dizisinin yeni bölümü ne zaman yayınlanacak Finin yeni sezonu Çinin 4. bölümü bu akşam neden yok
Oluşturulma Tarihi: Aralık 01, 2017 13:32

Fi yeni sezonu Çi’nin 4. bölüm tarihi merak konusu oldu. İkinci sezonunda yayın aralıklarını kısa tutan Fi’nin fragmanının yayınlanmaması nedeniyle ‘Yeni bölüm ne zaman, bu hafta yok mu?’ gibi sorular gündeme geldi. Cesur sahneleriyle adından söz ettiren dizinin son bölümünde sürprizlerle dolu gelişmeler vardı. İşte Çi’nin 4. bölüm akıbeti ve son bölümde yaşananlar!

Haberin Devamı

Azra Kohen’in uzun süre çok satanlar listesinden düşmeyen serisi Fi, Çi, Pi’den uyarlanan dizi yeni sezona hızlı bir giriş yapmıştı. İlk sezonda ikişer ve üçer haftalık aralıklarla yayınlanan Fi’nin devam halkası Çi’nin ilk bölümü 9 Kasım Perşembe günü, son iki bölümü ise Cuma günleri yayınlanmıştı. Takipçilerini haftada bir yayınlanmaya alıştıran dizinin 4. bölüm fragmanının yayınlanmaması ise hayal kırıklığına neden oldu. Peki Çi 4. Bölüm tarihiyle ilgili bir açıklama yapılmadı.

Fi yeni sezonu Çi’nin 4. Bölüm tarihiyle ilgili açıklama sosyal medyadan geldi. Twitter’dan yapılan duyuruda; “Fi'den bir kutlama mesajımız, bir de duyurumuz var!  15 bölüm, 17 milyon izleyici, 100 milyon izlenme! Herkese çok teşekkür ederiz! Fi'nin yeni sezonu Çi, 4. bölümüyle 8 Aralık'ta sizlerle. 5. bölüm 15 Aralık, 6. bölüm ise 22 Aralık'ta yayınlanacak!” ifadeleri kullanıldı.

Haberin Devamı

Fi dizisinin yeni bölümü ne zaman yayınlanacak Finin yeni sezonu Çinin 4. bölümü bu akşam neden yok

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!