Fi Çi 7. yeni bölüm yayınlandı mı? Gözler yeni bölüm fragmanında

Güncelleme Tarihi:

Fi Çi 7. yeni bölüm yayınlandı mı Gözler yeni bölüm fragmanında
Oluşturulma Tarihi: Ocak 04, 2018 15:19

Fi Çi 7. bölüm fragmanı ile beklenmeye devam ediliyor. Yayınlanan son bölümün ardından izleyicilerinin ilgiyle sorguladığı Fİ Çİ 7. yeni bölümü, yayıncı kuruluş tarafından henüz yayınlanmadı. Peki, Fi Çi yeni bölümü ne zaman ekranlara gelecek? İşte, son olarak 27 Aralık 2017 tarihinde izleyicileriyle buluşan ve takipçilerinin merakla araştırdığı dizinin yeni bölümü hakkında detaylı bilgiler

Haberin Devamı

Yeni sezona hızlı bir başlangıç yapan Fi Çi yeni bölüm tarihi için araştırmalar yoğunlaştı. En son 27 Aralık Çarşamba günü izleyici karşısına çıkan Çi'nin son bölümünde Yasemin Allen kadrodan ayrıldı. Finale ise Duru ve Deniz'in öpüşme sahnesi damga vurdu. Bu anları gizli kameraya kaydeden ancak henüz izlemeyen Can'ın bu sahneyi görüp görmeyeceği merak konusu. Peki Fi Çi yeni bölüm ne zaman? Fi yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Fi yeni sezonu Çi’nin yeni bölüm akıbeti merak konusu oldu. Serenay Sarıkaya, Ozan Güven ve Mehmet Günsur’un başrollerini paylaştığı Fi Çi’nin son bölümü 27 Aralık Çarşamba günü yayınlanmış, final sahnesine Duru ve Deniz’in öpüşme anı damga vurmuştu. Deniz, Can ve Duru arasındaki yeni gelişmeleri merak eden izleyiciler şimdi fragmanı sorguluyor. Peki Fi Çi yeni bölümü ne zaman yayınlanacak?

Haberin Devamı

Yayıncı kuruluştan konuyla ilgili henüz bir açıklama yapılmazken, 7. yeni bölüm fragmanı da daha yayınlanmadı.

SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

27 Aralık Çarşamba günü yayınlanan son bölüme Duru ve Ece arasında yaşanan kriz damga vurdu. Ece’nin Deniz ile beraber olduğunu öğrenen Duru, ondan bambaşka bir şekilde intikam aldı ancak bu intikam beklenmedik bir olayı ortaya çıkardı. Ece'nin geçirdiği kazadan kendisini sorumlu tutan Duru ve ona destek olmaya çalışan Deniz, aylar sonra yakınlaştı. İkilinin yakınlaşmasına tanık olan Bilge, şok oldu. Peki yeni bölümde neler olacak? Bilge, seçimini kalbiyle mi aklıyla mı yapacak? Can Manay, Duru’nun kıskançlık krizine nasıl bir tepki verecek?

YASEMİN ALLEN VEDA ETTİ

Fi yeni sezon Çi'ye 3. bölümle dahil olan Yasemin Allen, son bölümde kadroya veda etti. Bale okulunun başarılı öğrencilerinden olan Ece'yi canlandıran güzel oyuncu ayrılık haberini şu sözlerle duyurdu;“Setleri çok özlemiştim. Güzel bir projeydi. Ne yazık ki, haberler doğru. Artık yeni teklifleri değerlendireceğim. Çünkü benim ‘Çi’deki sahnelerim bitti” şeklinde konuştu.

 

 

BAKMADAN GEÇME!