Fi dizisinin 8. ve 9. bölüm ne zaman? Yeni fragmana cesur sahneler damga vurdu

Güncelleme Tarihi:

Fi dizisinin 8. ve 9. bölüm ne zaman Yeni fragmana cesur sahneler damga vurdu
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 16, 2017 09:39

Fi dizisinin 8. ve 9. bölüm 2. fragmanı yayınlandı. Geçtiğimiz günlerde 7. bölümü erken bir tarihe çekerek izleyicilerine sürpriz yapan Fi dizisinin 8. ve 9. bölüm fragmanında çarpıcı detaylar var. Özellikle Duru ve Deniz arasındaki cesur sahne dikkat çekiyor. Peki, yeni bölüm ne zaman yayınlanacak? Duru, Deniz ve Can cephesinde neler olacak? İşte, Fi dizisinin 8. ve 9. bölüm fragmanı!

Haberin Devamı

Fi dizisinin yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Serenay Sarıkaya, Ozan Güven ve Mehmet Günsur’un başrollerini paylaştığı Fi’nin 8 ve 9. bölümünde kesitler sunan fragmana Duru rolünü canlandıran Serenay Sarıkaya’nın cesur sahneleri damga vurdu.  Can Manay, Duru ve Deniz üçgeninde tansiyonun gittikçe artıyor. Tüm yaşananların arka planını öğrenen Duru, Can Manay ile sert bir yüzleşme yaşıyor, Can’dan itiraf üzerine itiraf geliyor. Peki, bu itiraflardan sonra neler yaşanacak? Duru, duyduğu şeyleri Deniz ile paylaşacak mı? Fi dizisi heyecan yüklü yeni bölümleriyle 19 Mayıs Cuma günü Puhu Tv'de!

SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Aşk ve mesleki hayalleri arasında kalan Duru ve Deniz’in ilişkisi en büyük sınavından geçerken, Can da peşindeki tehlikenin boyutunun farkına vardı. Sevdiği adamın peşinden gelmesini beklerken büyük bir hayal kırıklığı yaşan Duru, soluğu havalimanında aldı. Aynı dakikalarda canlı yayında olan Can Manay ise herkesi şaşırtan bir itirafta bulundu. Can Manay’ın aşk itirafına tanık olan Duru, son anda gitmekten vazgeçti. Peki, Duru gerçekten kim için geri döndü? Can Manay için mi, Deniz için mi?

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!