Fi dizisi yeni bölüm ne zaman? 4,5,6. bölüm 21 Nisan tarihinde mi yayınlanacak?

Güncelleme Tarihi:

Fi dizisi yeni bölüm ne zaman 4,5,6. bölüm 21 Nisan tarihinde mi yayınlanacak
Oluşturulma Tarihi: Nisan 21, 2017 14:21

Fi dizisi yeni bölüm ne zaman sorusu, dizinin tutkunları tarafından sorgulanmaya başlandı. İnternet dizisi olarak yayın hayatına başlayan Fi 4,5,6. bölüm fragmanları ile ekranlara geldi. Dizinin yeni bölümünün 21 Nisan tarihinde yayınlanacağını duyuran vatandaşlar, yeni bölümde yaşanacaklar hakkında bilgi edinmek istedi. İşte, Fi dizisi 4,5,6. yeni bölüm fragmanı ve detaylı bilgiler

Haberin Devamı

Fi dizisini yeni bölüm fragmanı izleyicileriyle buluştu.  Dijital platform üzerinden yayınlanan Fi dizisinin 4 -5-6 bölüm fragmanı tek bir video üzerinden yayınlandı. Yeni fragmanda Deniz ve Duru arasında sert bir tartışma yaşandığı görülürken videonun son saniyelerinde Duru'nun Can'ın kollarında olması merak uyandırdı. Peki, Fi yeni bölümü ne zaman yayınlanacak?

Can’ın öpücüğü ardından büyük bir şaşkınlık yaşayan Duru, ona bunun ne anlama geldiğini sorar ancak tatmin edici bir yanıt alamaz. Bir anda hayatlarına giren bu adamın varlığından tedirginlik duymaya başlar. Henüz hiçbir şeyden haberi olmayan Deniz ise sevgilisi ve inandığı değerler arasında sıkışıp kalmıştır. İki sevgili arasındaki tansiyonun yükseldiği bir gecenin sonunda Duru, kendisini Can’ın kollarında bulacaktır. 

Haberin Devamı

Fİ’NİN KONUSU

Bir adam bir kadını sever ve dünya değişir. Ama hayatı kökten değiştiren, aşkı değil, aşkına ulaşabilmek için cesaret edebildikleridir. O kişiye duyduğu aşkın acımasızlığında öylesine büyük fırtınalar başlatır ki, sonunda, dokunduğu her şeyi yıkar. Ve bazen... Hayatın kendini yenilemesi için önce her şeyin yıkılması şarttır. Yapımcılığını Ay Yapım'ın, yönetmenliğini Mert Baykal’ın üstlendiği, Azra Kohen’in çok satan “Fi-Çi-Pi” üçlemesinden Nüket Bıçakçı tarafından senaryolaştırılan, başrollerinde Ozan Güven, Serenay Sarıkaya, Berrak Tüzünataç, Mehmet Günsür ve Büşra Develi’nin yer aldığı, tutkunun peşinden koşanların, yanma pahasına ateşe uçanların ve acıdan geçerek süregelen yaşama karşı dik duranların hikayesi Fi, yaklaşık 60 dakikalık bölümleriyle sadece puhutv'de.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!