Fi 7,8,9. bölüm fragmanı yayınlandı - Yeni bölüm tarihi netleşti

Güncelleme Tarihi:

Fi 7,8,9. bölüm fragmanı yayınlandı - Yeni bölüm tarihi netleşti
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 04, 2017 10:22

Fi dizisinin yeni bölüm fragmanları için bekleyiş son buldu. Dijital platform üzerinden yayınlanan dizinin 7,8,9. bölümüne dair ipuçları veren fragman izleyicileriyle buluştu. Peki, Fi'nin yeni bölümü ne zaman yayınlanacak? Duru,yurt dışı eğitimi için yurt dışına gidecek mi? İşte, Fi'nin yeni bölüm fragmanı ve ilk ipuçları!

Haberin Devamı

Fi yeni bölüm fragmanları izleyicilerle buluştu. Duru'ya olan yakınlaşmasını artık resmi boyutlara taşımaya hazırlanan Can Manay, Fi dizisi yeni bölüm fragmanlarında bu konuya yeni bir giriş yapmak üzeredir. Fi yeni bölüm fragmanında havaalanında gazetecilerin sorularını yanıtlayan Can Manay, aşk sorusu üzerine bir yanıt vermek üzeredir. Fakat diğer taraftan Duru'nun çok uzaklara gitmesine artık ramak kalmıştır. Peki, Can Manay o soruya cevap verecek mi?

Fi dizisinden beklenen görüntüler ve haber geldi. Başrollerini Serenay Akkaya, Ozan Güven ve Mehmet Günsur gibi popüler isimlerin paylaştığı Fi dizisinin 2 haftadır beklenen yeni bölüm (7,8,9.) bölüm fragmanı yayınlandı. Üç bölümü arka arkaya yayınlanan Fi dizinin yeni fragmanıyla birlikte ‘Yeni bölüm ne zaman yayınlanacak? Sorularına da yanıt gelmiş oldu. İşte Fi dizisinin yayınlanacak yeni bölümünde yaşanacak olan olaylar ve yeni bölümlerin yayınlanma tarihi!

Haberin Devamı

Fi dizisinin yeni bölümleri 19 Mayıs günü Puhu Tv ekranlarında yayınlanacak. Yeni bölümde kariyeri ve aşkı arasında bir seçim yapmak zorunda kalan Duru, zor bir karar verir. Bu karar Deniz’in ona olan aşkını görmesi için de bir fırsattır. Ancak bilmediği bir şey vardır: Deniz, sözleşmeyi feshetmesi halinde yüklü bir tazminat ödemek zorunda kalacaktır. Eğitime gitmeye karar veren Duru’nun havalimanında olduğu esnada Can Manay ise canlı yayındadır. Yayında sorulan bir soru Duru’ya olan aşkını itiraf etmesi için fırsat olacaktır. Duru her şeyi geride bırakıp yurt dışına mı gidecek? Can Manay aşk sorusuna nasıl bir cevap verecek? Özge, Can Manay hakkında gerçeklere ulaşacak mı? Tüm bu soru işaretlerinin yanıtları Fi dizisinin yeni bölümlerinden netleşecek.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!