Fi dizisinin 10. bölümü ne zaman, saat kaçta? Yeni bölümde sürpriz isim

Güncelleme Tarihi:

Fi dizisinin 10. bölümü ne zaman, saat kaçta Yeni bölümde sürpriz isim
Oluşturulma Tarihi: Haziran 09, 2017 10:55

Fi dizisinin yeni bölümü için heyecan dorukta! En son 19 Mayıs'ta izleyicileriyle buluşan dizinin 10. ve 11. bölümü için sabırsızlanan izleyiciler, kısa bir süre sonra Duru, Deniz ve Can Manay üçgenindeki yeni gelişmelere tanık olacak. Ayrıca Fi'nin 10. bölümünde kadroda sürprizi bir isim var. Peki, Fi dizisinin 10. bölümü ne zaman, saat kaçta?

Haberin Devamı

Fi dizisinin 10. ve 11. bölümü fragmanı yayınlanır yayınlanmaz izleyicilerine oldukça heyecan dolu dakikalar yaşattı. İnternet alemine yeni bir soluk kazandıran Fi dizisinin yeni bölümünün bu hafta yayınlanıp yayınlanmayacağı merak konusu oldu. 2 haftada bir yeni bölümleriyle izleyicilere nefes kesen anlar yaşatan Fi dizisinin yeni bölümüne dair açıklama yapıldı. Dizinin yeni bölümünün ne zaman yayınlanacağı belli oldu. Peki, Fi dizisinin 10. ve 11. bölümü bu hafta yayınlanacak mı? İşte, Fi dizisi yeni bölüm fragmanı.

Her bölümü heyecanla beklenen "Fİ" dizisinin 10. ve 11. bölümünden kesitler sunan fragman yayınlandı. Başrollerini Serenay Sarıkaya, Ozan Güven, Mehmet Günsür, Berrak Tüzünataç, Büşra Develi'nin yer aldığı Fi, en son 19 Mayıs Cuma akşamı izleyicileriyle buluşmuş, şaşırtıcı final sahnesi ardından yeni bölümün ne zaman yayınlanacağı merak konusu olmuştu. Yeni fragmanla birlikte yeni bölüm tarihi netleşti. Can Manay, Duru ve Deniz üçgeninde tansiyonun gittikçe arttığı Fi'nin merakla beklenen yeni bölümü 9 Haziran Cuma günü Puhu Tv’de!

Haberin Devamı

SONGÜL ÖDEN “”DE

Kerem Alışık ile 8 yıllık ilişkisine son veren ünlü oyuncu Songül Öden diziye dahil oluyor. Öden, dizide Can Manay'ın patronu olan Sadık Murat Kolhan'ın eşini canlandıracak. Öte yandan Fi'nin 9 Haziran Cuma günü yayınlanacak yeni bölümünde Beşiktaş’ın şampiyonluğu kutlanacak. Dizide ünlü bir işadamı olarak karşımıza çıkan Sadık Murat Kolhan (Osman Sonant), Vodafone Park’ta sahanın tam ortasında totem yaptıktan sonra Başkan’ı arayarak “Seneye de şampiyonuz” diyecek.

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!