Fazilet Hanım ve Kızları dizisi bu hafta neden yok? Yeni bölüm ne zaman yayınlanacak?

Güncelleme Tarihi:

Fazilet Hanım ve Kızları dizisi bu hafta neden yok Yeni bölüm ne zaman yayınlanacak
Oluşturulma Tarihi: Nisan 20, 2018 13:00

Fazilet Hanım ve Kızları dizisi bu hafta neden yok sorusu dizinin takipçileri tarafından oldukça merak edilen konular arasında yer almaya başladı. Peki, Fazilet Hanım ve kızları bu akşam neden yok? Fazilet Hanım ve Kızları yeni bölüm ne zaman yayınlanacak?

Haberin Devamı

Fazilet Hanım ve Kızları dizisinden izleyicilerine üzücü haber geldi. Her hafta cumartesi akşamları izleyicilerine gerilimli dakikalar yaşatan dizinin yeni bölümü bu hafta yayınlanmayacak.Kanalın 21 Nisan tarihli akışına göre dizinin tekrar bölümü yayınlanacak. Peki Fazilet Hanım ve Kızları yeni bölümü ne zaman yayınlanacak?

Ekranları geldiği ilk günden bu yana ilgiyle izlenen Fazilet Hanım ve Kızları dizisinin yeni bölümünün neden yayınlanmadığı merak konusu oldu. Bu konuda dizinin yapımcısından ve yayınlandığı kanal tarafından net bir açıklama yapılmadı. Ancak kanalın yayın akışına bakıldığı takdirde, dizinin yayınlanacağı saatlerde, "Cumhurbaşkanı ile Özel" adlı programın yayınlanacağı görülüyor. Saat 21:00'da ise Fazilet Hanım ve Kızları'nın özel bölümü yayında olacak. Dizinin 44. bölümü 28 Nisan Cumartesi akşamı ekranlarda olacak.

Haberin Devamı

SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

Hazan’ın duygularını öğrenen Sinan nerede patlayacağı belli olmayan serseri mayına döner. Yağız ve Hazan ise kalplerine dur deyip vedalaşmayı başarır. Hazan gitmeye, Yağız dur dememeye kararlıdır. Sinan’ın dinmek bilmeyen öfkesi tehlikeli bir hal alırken, oğlu için endişelenen Hazım’ın Yağız’a verdiği tepki, Yağız için kırılma noktası olur. Yağız kalbinin sesini dinleyerek Hazan’a doğru büyük bir adım atar. Hazan’ın veda günü, aşıklar için yasakların bir kenara atıldığı tek bir güne dönüşür. Diğer yanda, boşanmak için harekete geçen Ece, hayatının sırrını öğrenen Yasin’den çok ağır bir darbe alır. Her iki kızının da cephesinde işler ilk kez Fazilet’in kontrolünden çıkarken, Sinan’dan gelen kötü haber ortalığı alt üst eder.

 

BAKMADAN GEÇME!