Fazilet Hanım ve Kızları 6. bölüm fragmanında şoke eden olay

Güncelleme Tarihi:

Fazilet Hanım ve Kızları 6. bölüm fragmanında şoke eden olay
Oluşturulma Tarihi: Nisan 28, 2017 18:44

Fazilet Hanım ve Kızları yayınlanan 6. bölüm fragmanıyla izleyicilerine oldukça dramatik dakikalar yaşatacak. Ekranlarda yayınlanmaya başladığı günden itibaren soluksuz takip edilen dizi Fazilet Hanım ve Kızları yeni bölümüyle cumartesi akşamı ekranlarda olacak. Peki, dizinin yeni bölümünde neler yaşanacak? İşte, Fazilet Hanım ve Kızları 6. bölüm fragmanıyla sizlerle.

Haberin Devamı

Ekranların herkes tarafından büyük bir ilgiyle takip edilen entrika dolu dizisi Fazilet Hanım ve Kızları yeni bölüm fragmanıyla bomba gibi geliyor. Kızları için en iyisini isteyen bir annenin hikayesinin anlatıldığı dizi Fazilet Hanım ve Kızları'nda bu hafta şoke eden anlar yer alacak. Yeni bölümde Hazan, Sinan ve Yağız geçmiş ile yüzleşmek zorunda kalıyor. İşte, Fazilet Hanım ve Kızları yeni bölüm fragmanıyla sizlerle.

YENİ BÖLÜMDE NELER YAŞANACAK

Nil’in Hazan’ı Sinan’ın odasında yakalaması Hazan’a zor anlar yaşatır ve onu Sinan’ın oyunbazlığıyla bir kez daha yüzleştirir. Hazan, yalıdan kırık bir kalple ayrılırken, mahalleye döndüğünde ise onu çok acı bir şok beklemektedir. Ece kırdığı parfümün bedelini ağır öder. Parfüm krizi yalıya damgasını vururken Fazilet ve kızları evsiz kaldıkları gerçeğiyle sarsılır.

Haberin Devamı

Hazan için doğup büyüdüğü evden kopmak hiç kolay olmayacaktır. Sinan ve Hazan meselesinden uzak durmaya kararlı olan Yağız, hiç beklemediği bir anda otel odasında yaşanan karanlık geceyle bir kez daha yüzleşmek zorunda kalırken Sinan, Hazan'ın peşindedir. Hazan ise artık Sinan’a olan duygularını bastırmaya kararlıdır. Yarışmayla ilgili umutları tükenmeye başlayan Fazilet gözünü karartıp riskli bir adım atar. Fazilet’in attığı adım onu Yağız’la karşı karşıya getirir. Yağız’ın Fazilet’e vurduğu darbe büyük bir trajedinin başlangıcı olur.

SON BÖLÜMDE YAŞANANLAR

Birbirlerine karşı dolu olan iki kardeş en olmayacak yerde büyük bir patlama yaşayınca ikisi de beklemedikleri bir bedel ödemek zorunda kalır. Fazilet ve Ece ise yalıda şimşekleri hızla üzerlerine çeker. Fazilet’in yalıda kalmak için oynadığı oyun sarpa sararken hiç beklemediği yerden bulduğu destek imdadına yetişir.

Annesi ve kardeşinin yalıda yatılı kalmalarına büyük tepki gösteren Hazan, yalıya adım atmamaya kararlıdır fakat evde tek başına geçirdiği gece hiç de beklediği gibi geçmez ve kendini bir anda Sinan’ın kollarında bulur. Diğer yanda, yalıdaki ilk gecelerine büyük umutlar bağlayan Fazilet için de olaylar bambaşka gelişir. Bir anda tüm planlarını suya düşürecek bir tehditle burun buruna gelen Fazilet’in tehlikeli hamlesi, yalıdaki anma gecesine damgasını vurur. Sinan’ın kuşatması altında olan Hazan ise, oyuna kapılmamak için direnirken kendisini büyük bir krizin eşiğinde bulacaktır.

Haberin Devamı

BAKMADAN GEÇME!