Fazilet Hanım ve Kızları'nın son bölümü yine heyecan doluydu! Yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Güncelleme Tarihi:

Fazilet Hanım ve Kızlarının son bölümü yine heyecan doluydu Yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 04, 2018 18:09

Fazilet Hanım ve Kızları dizisi bu akşam ekranlara gelen 45. bölümüyle izleyicilerine heyecan dolu dakikalar yaşattı. Dizinin akşam yayınlanan son bölümünde, Sinan, hafıza kaybı yalanıyla sonuçları herkes için yıkıcı olacak olan intikam oyununun ilk adımları attı. Ayrıca, Sinan’ın tehdidine boyun eğmek zorunda kalan Fazilet ise, Sinan’ın planlarının bir parçası oldu. Son bölümün bitmesinin ardından diziseverler yeni bölüm fragmanını merak etmeye başladılar. Peki, Fazilet Hanım ve Kızları dizisinin yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Haberin Devamı

Ekranlarda yayınlanmaya başladığı günden itibaren gerek konusu gerekse oyuncu kadrosuyla dikkat çeken dizi Fazilet Hanım ve Kızları'nın bu akşam ekranlara gelen son bölümünde heyecan doruktaydı. Yeni bölümde, Sinan'ın intikam almak için oynadığı oyun, herkesi etkiledi. Cumartesi akşamları izleyicilerle buluşan entrikalarla dolu dizi Fazilet Hanım ve Kızları'nın bu hafta yayınlanan son bölümünün ardından gelecek hafta yayınlanacak olan 46. yeni bölüm fragmanını sorgulamaya başladı. Peki, Fazilet Hanım ve Kızları 46. bölüm fragmanı yayınlandı mı?

YENİ BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI MI?

Başrollerinde Nazan Kesal, Mahir Günşıray, Deniz Baysal ve Çağlar Ertuğrul gibi isimlerin yer aldığı Fazilet Hanım ve Kızları dizisinin yeni bölümü yine heyecan doluydu. Ekranlara gelen 45. bölümün ardından gelecek hafta yaşanana gelişmeleri merak eden ve şimdiden yeni bölüme dair ipucu edinmek isteyen vatandaşlar, yeni bölüm fragmanını araştırmaya başladı.

Haberin Devamı

Fazilet Hanım ve Kızları dizisinin gelecek hafta yayınlanacak olan yeni bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Yayınlanır yayınlanmaz haberimizden izleyebilirsiniz.

FAZİLET HANIM VE KIZLARI'NIN BU HAFTAKİ BÖLÜMÜNDE NELER OLDU?

Fazilet Hanım ve Kızları’nın 5 Mayıs akşamı ekranlara gelen son bölümünde, Sinan, hafıza kaybı yalanıyla sonuçları herkes için yıkıcı olacak olan intikam oyununun ilk adımlarını atar. Sinan’ın durumu, Hazım’ı Yağız ve Hazan’la bir kez daha karşı karşıya getirir.

Yağız, kardeşi uğruna Hazan’ı bir kez daha yaralamak zorunda kalırken, Sinan’ın hedefinde sadece Hazan değil, Fazilet de vardır. Sinan’ı görmek isteyen Kerime’nin baskısı altında bunalan Hazım’ın bir anlık tedbirsizliği Yağız’ın var gücüyle Kerime’nin peşine düşmesini sağlar. Yağız, adım adım büyük gerçeğe yürürken Sinan’ın tehdidine boyun eğmek zorunda kalan Fazilet ise, kızını elleriyle ateşe attığından habersiz, kendini Sinan’ın planlarının bir parçası olarak bulur.

BAKMADAN GEÇME!