Fazilet Hanım ve Kızları son bölümün ardından yeni bölüm fragmanı ekrana geldi mi?

Güncelleme Tarihi:

Fazilet Hanım ve Kızları son bölümün ardından yeni bölüm fragmanı ekrana geldi mi
Oluşturulma Tarihi: Kasım 25, 2017 22:48

Fazilet Hanım ve Kızları son bölümünde olayların ardı arkası kesilmiyor. Hazan ile Sinan'ı aynı evin içerisine hapseden Yağız, kardeşinin Hazan'la ilgili feryadını dindirmek istemiştir. Diğer taraftan son bölümde Ece ise gerçekleri öğrenmek üzere harekete geçmiştir. Fakat karşısına farklı bir sorun çıkacaktır. İşte, Fazilet'in otobüse binip çekip gittiği Fazilet Hanım ve Kızları son bölümü ve yeni bölüm fragmanı hakkında bazı bilgiler

Haberin Devamı

Fazilet Hanım ve Kızları dizisi bu hafta ekranlara gelen son bölümüyle izleyicilerine yine nefes kesen dakikalar yaşattı. Ekranlarda yayınlanmaya başladığı günden itibaren gerek konusu gerekse oyuncu kadrosuyla dikkat çeken dizi Fazilet Hanım ve Kızları'nda heyecan doruktaydı. Dizinin bu hafta yayınlanan son bölümünde Hazan ve Sinan arasındaki hesaplaşma kıran kırana devam ederken Ece ve Yasin de kendilerini bir anda bambaşka bir hesaplaşma için Selin’in karşısında buldular. Son bölümün bitmesinin ardından diziseverler yeni bölüm fragmanını merak etmeye başladılar. Peki, Fazilet Hanım ve Kızları dizisinin yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Fazilet Hanım ve Kızları dizisinin yeni bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Yayınlanır yayınlanmaz haberimizden izleyebilirsiniz.

Haberin Devamı

SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Sinan ve Hazan, Yağız’ın tuzağıyla kendilerini bir anda mecburi bir yüzleşmenin içinde bulurken, attığı adımın duygusal yükünü taşımak Yağız için kolay değildir. 

Hazan ve Sinan arasındaki hesaplaşma kıran kırana devam ederken Ece ve Yasin de kendilerini bir anda bambaşka bir hesaplaşma için Selin’in karşısında bulurlar. Ne var ki, henüz Selin’in bile varlığından haberdar olmadığı bir gerçek söylenmiş tüm yalanların üzerini kapatır. Ablasına sığınmak isteyen Ece’nin Ağva’ya gelmesi ise Yağız için yeni bir sınav haline gelir. Diğer yanda, Yasemin’in peşinde olan Fazilet var gücüyle masumiyetini ispatlamaya çalışır. Ancak, Yasemin’den aldığı son darbe ağır olur. Yenilgiyi kabul etmekten başka çaresi kalmayan Fazilet tehlikeli bir yol ayrımına gelirken, Sinan ve Hazan da bambaşka bir yol ayrımındadır. Ece’nin baskısıyla duygularını ilk kez bir başkasına dile getirmek zorunda kalan Yağız, kapının kilidini açtığında, Sinan ve Hazan’ın yolu ya kavuşmaya ya da ayrılığa çıkacaktır. Yağız’ın mimarı olduğu bu yolda üçünü de yeni sürprizler bekler.

BAKMADAN GEÇME!