Ece Fazilet Hanım ve Kızları 18. yeni bölüm fragmanında şok etkisi yaratıyor!

Güncelleme Tarihi:

Ece Fazilet Hanım ve Kızları 18. yeni bölüm fragmanında şok etkisi yaratıyor
Oluşturulma Tarihi: Ekim 08, 2017 09:09

Fazilet Hanım ve Kızları 18. yeni bölüm fragmanında olaylar karmaşık bir hale bürünmeye devam ediyor. Son bölümde gündeme gelen olayların ardından 18. yeni bölüm fragmanında enteresan olayların yaşanacağı belli olan Fazilet Hanım ve Kızları'nda, Ece çok büyük bir oyun oynuyor. İşte, tüm bu olayların yansıdığı Fazilet Hanım ve Kızları 18. yeni bölüm fragmanı ve son bölümde yaşananlar hakkında bazı bilgiler

Haberin Devamı

Fazilet Hanım ve Kızları yeni bölüm fragmanı izleyicilerle buluştu. Her hafta başka bir sürprizle ekran başındakileri şaşırtan Fazilet Hanım ve Kızları 18. bölüm fragmanına Ece'nin annesi hakkındaki söylemleri olay yarattı. Peki yeni bölümde neler olacak? Sinan ve Yağız arasındaki gerilim devam edecek mi? İşte Fazilet Hanım ve Kızları 18. yeni bölüm fragmanı ve yeni bölüm özeti!

SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Hazan, Sinan ve Yağız arasında kardeşliklerini sınayan ilk sınav haline gelirken, iki kardeş arasında yaşattığı gerilimden habersiz Kerime’nin büyük sırrının peşindedir. Bulduğu gazete haberlerine kafayı takmış olsa da sır perdesini aralaması kolay olmayacaktır. Cenazede linçten zor kurtulan ve hayatının dehşetini yaşayan Ece, istemeden de olsa Egemen yalısında kopacak olan büyük fırtınanın fitilini ateşler. Hazım ve Selin arasında Ece ve Yasin yüzünden yaşanan büyük yüzleşme, Yağız’ı babasıyla bir kez daha karşı karşıya getirir.

Kerime’nin varlığı ile değişen dengeler Fazilet’in tüm hesaplarını alt üst ederken, Yağız kardeşi için yalıdaki herkesi etkileyecek yeni bir adım atar.

Öte yandan, Sinan ve Yağız arasındaki gerilimin farkında bile olmayan Hazan, Kerime düğümünü çözmek için Yağız’la işbirliği yapmaya karar verir. Yaşadıklarının acısını babasından ve Ece’den çıkarmaya kararlı olan Selin, intikam planı için harekete geçerken, Ece ise bir gövde gösterisine çevirmek istediği düğünün hazırlıkları içindedir. Ancak yılın düğünü zihinlerden kolay silinmeyecek trajik skandallara gebedir.

Haberin Devamı

BİR ÖNCEKİ BÖLÜMDE YAŞANANLAR

Selin, yaşadığı buhran sonucunda Ece’yi boğmaya kalkar. Bu olay yalıda şok etkisi yaratır.

Ece’nin yardımına Hazım ve Fazilet koşarken Selin daha fazla yalıda kalamayacaktır. Selin’e açılan kapı ise onun bundan sonraki kaderini belirleyecektir.

Fazilet ise yaşanan bu olaydan sonra Ece’yi Egemenlerin eline bırakmamakta kararlıdır.
Yalının yeni hanımı hakkettiği saygıyı görecektir.Fazilet bu yolda önüne çıkan engelleri tanımayacaktır.

Yağız evlilik sonrası dağılan kardeşlerini toplamak için uğraşırken hesapta olmayan bir ayrılık haberi gündemlerine bomba gibi düşer. Ama asıl bomba Yağız ve Hazan’ın birlikte geçirdiği zamana şahit olan Sinan’la patlayacaktır.

BAKMADAN GEÇME!