Ezgi Dargı kimdir? Sosyetik Ev Kadınları'nın dikkat çeken ismi

Güncelleme Tarihi:

Ezgi Dargı kimdir Sosyetik Ev Kadınlarının dikkat çeken ismi
Oluşturulma Tarihi: Şubat 26, 2018 14:47

Ezgi Dargı, Sosyetik Ev Kadınları programının lafını esirgemeyen isimleri arasında yer alıyor. Cemiyet hayatının önde gelen isimlerinin bir araya geldiği Sosyetik Ev Kadınları programında söylemleri ile dikkat çeken Ezgi Dargı, programı izleyenlerin sorguladığı isim oldu. Peki, Ezgi Dargı kimdir? İşte, merak edilen isim hakkında bazı bilgiler

Haberin Devamı

Ezgi Dargı, hayatı ve yaşam tarzı ile araştırılan isim oldu. Hazır cevaplığıyla dikkat çeken Ezgi Dargı, Sosyetik Ev Kadınları programını izleyen vatandaşlar tarafından sorgulanıyor.

İşte, Ezgi Dargı'nın muhabirimiz Hakan Gence'ye verdiği demeçler;

Babam tanınmış bir avukat, annem İhracatçılar Birliği’nde yöneticiydi. Bilkent Turizm Otelcilik mezunuyum. İlk evliliğimde eşimin tekstil fabrikası vardı. 12 yıl önce bir organizasyon şirketi açtım. Sonra bir plastik cerrahla evlendim. Cerrah eşimin çevresini kullanarak cemiyete girdim.

Ekmek kaç lira biliyor musunuz?
Ekmek glütenli, yemiyoruz. Pastayı sor, söyleyelim. Ben evimde mutfak olsun istemiyorum. O kokuyu sevmiyorum. Evde çocuk olduğu için yemek yapılıyor. Ama ben eve gidene kadar sofranın kaldırılması gerekiyor. O yüzden çocuklar akşam yemeğini 17.30 gibi yiyor.

Haberin Devamı

Kendinizi en zengin hissettiğiniz anınız?
Bir tatilde Elton John’la aynı restoranda yemek yemiştik.

Alışverişlerimi yurtdışından zevkime göre yapan bir danışmanım var. Acil alışveriş yapmam gerekirse Beymen’e gidiyorum. En çok Lucca, Chilai ve Soho House’u seviyorum.

Dünyada açlık sınırında yaşayan insanlar varken sizin aşırı tüketimi destekleyen hayatlarınızı bu kadar göz önünde yaşamanız ne kadar doğru?
Eski eşim “Türkiye’nin en nefret edilen karakterleri olacaksınız” demişti. Ben öyle düşünmüyorum. Bizim gibi yaşayan insanlar da var.

Türkiye gündeminin ne kadar farkındasınız?
İnsanın parasının olması yaşadığı çevreden bihaber olduğu anlamına gelmiyor. Bizi farklı yapan bu önemli nüans. Biz her şeye yetişen kadınlarız.

BAKMADAN GEÇME!