Evlat Kokusu 5. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? İşte son bölümden detaylar

Güncelleme Tarihi:

Evlat Kokusu 5. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı İşte son bölümden detaylar
Oluşturulma Tarihi: Mart 29, 2017 23:36

Evlat Kokusu dizisi bu akşam yayınlanan son bölümüyle yine izleyenlerini gözyaşlarına boğdu. Kanal D ekranlarının herkes tarafından soluksuz takip edilen fenomen dizisi Evlat Kokusu yeni bölümleriyle çarşamba akşamı ekranlarda olacak. Dizinin bu akşam yayınlanan son bölümünde izleyiciler adeta hayret verici anlar yaşadılar. Son bölümde Çınar artık gerçek annesi Zeynep ile mi yaşayacak sorusu belli oldu. Ela'nın Zeynep'ten isteği nasıl sonuçlandı? Nefes kesen son bölümün ardından diziseverler yeni bölüm fragmanını merak etmeye başladılar. Peki, Evlat Kokusu 5. bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Haberin Devamı

Evlat Kokusu bu akşam yayınlanan son bölümüyle izleyenlerine oldukça heyecan seviyesi yüksek dakikalar yaşattı. Kanal D ekranlarının başladığı günden itibaren izleyicilere duygusal dakikalar yaşatan dizisi Evlat Kokusu yeni bölümleriyle çarşamba akşamı ekranlarda olacak. Dizinin bu akşam yayınlanan son bölümünde anne ve babası kavga ederken her şeyi duyan Ela adeta yıkıldı. Ağlayarak acısını hafifletmeye çalışsada Çınar'dan ayrı kalmayı düşünmek bile onu yıprattı. Ela, Çınar'ı yani kardeşini görmek için Zeynep'in yanına geldi. Son bölümün ardından yeni bölüm fragmanı araştırılmaya başlandı. Peki, Evlat Kokusu 5. bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Evlat Kokusu 5. bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Yayınlanır yayınlanmaz haberimizden izleyebilirsiniz.

Haberin Devamı

YENİ BÖLÜMDE NELER YAŞANACAK

Anne ve babası kavga ederken her şeyi duyan Ela adeta yıkılır. Ağlayarak acısını hafifletmeye çalışsada Çınar'dan ayrı kalmayı düşünmek bile onu yıpratır. Ela, Çınar'ı yani kardeşini görmek için Zeynep'in yanına gelir. Çınar artık gerçek annesi Zeynep ile mi yaşayacak? Ela'nın Zeynep'ten isteği nasıl sonuçlanacak? Akbaş ailesi hem Ela hem Çınar'ı aynı çatı altında tutabilmek için ne yapacak?

SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI

Oğlundan bir daha ayrılmaktansa ölümü göze alan Zeyno’ya hiç beklemediği bir yardım eli uzanır. Zeyno, ne Cevahir’in ne de Hünkar’ın tehditlerine aldırmaz. O, her ne pahasına olursa olsun oğlundan vazgeçmeyecektir. Öte yandan Aslan, Zeyno ile anlaşma yoluna gitmek ister. Zümrüt ise asla bir anlaşmaya yanaşmadığı gibi Çınar’ın sevgisini de paylaşmayacaktır. 

Zümrüt ve Aslan, Çınar hakkında konuşurken etraflarında onları dinleyen biri olduğunun farkında değillerdir. Öte yandan Hünkar ile müsteşar Serdar’ın geçmişten gelen büyük sırrı, ikisini de birbirine mecbur kılar. 

TÜM BÖLÜMLERİ İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN

 

BAKMADAN GEÇME!