Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz bu akşam var mı? İşte Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz'ın yeni bölümünde yaşanacaklar

Güncelleme Tarihi:

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz bu akşam var mı İşte Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmazın yeni bölümünde yaşanacaklar
Oluşturulma Tarihi: Ocak 28, 2020 10:02

Salı akşamları ekranlara gelen Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz'ın bir süredir yeni bölümü ile yayınlanmaması izleyenlerin merakına neden oldu. Bu hafta dizinin yeni bölümünü bekleyenler Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz bu akşam var mı? sorusunun yanıtını araştırıyor. Yeni bölüm öncesi ekranlara gelen fragmana ilginç anlar damga vurdu. İşte, Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz'ın yeni bölümünde yaşanacaklar ve yeni bölümle ilgili detaylar.

Haberin Devamı

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinin yeni yıl öncesi verdiği aranın ardından yeni bölüm fragmanı ekranlara geldi. Dizinin yeni bölümü 3 yeni fragman yayınlandı. Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz'ın yeni bölümü 28 Ocak Salı akşamı izleyici karşısına çıkacak. Peki Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 153. bölümde neler yaşanacak? İşte yeni bölüm fragmanları ve dizinin bu akşamki bölümünde meydana gelecek olaylar.

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinin yeni bölümünde büyük planların ortasında kalan Çakırbeyliler hem Tufan, hem de Altan'ın hamleleri ile karşı karşıya kalıyor. Yurt dışından dönen Ceylan ise Hızır ve ailesini bekleyen tehlikeleri onlara anlatıyor. Peki Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinin yeni bölümünde neler yaşanacak? İşte dizinin yeni bölümünde meydana gelen olaylar.

Haberin Devamı

Tufan'ın, Altan ile anlaşması Hızır'ın takip ettiği konular arasında yer alırken, Ceylan, Hızır hangi tehlikelerle karşı karşıya olacağını anlatması konunun seyrini değiştiriyor.

Tufan, Cengiz ile yaptığı anlaşmanın sonucunda, Hızır'ın tuzağa çekilmesini sağlamış ve ilk kurşunu atarak savaşı başlatmıştır. İki düşman arasında yapılan pazarlığın, canına karşılık mermilerin yeri olduğunu anlayan Hızır, Tufan ile Cengiz'i birlikte bitirebilmek için bir plan hazırlar. Bu planda en etkili rol oynayacak kişi ise ailesini hiçe sayarak düşmanın tarafında saf tutan Melike Meftun olacaktır. Başlattığı savaşta daha fazla kayıp vermemek için kendine yandaş arayan Tufan, sokaklardaki adamlarından da birlik olmalarını ister. İlyas ve dostları düşmanlarının etrafında toplanmaya başlayacak bu adamlara, Çakırbeylilerin yanında olmak yerine karşısında durmanın nasıl sonuçlanacağını göstermekte gecikmez.

Diğer taraftan Hızır da büyük lokma olarak gördüğü Cengiz'in peşinde olacaktır. Cengiz'i yok etmenin başına neler açacağını bilen Hızır, ardında hiçbir iz bırakmayacağı bir plan hazırlar. Çakırbeyliler, Tufan'ı kimsesizleştirecek olan bu hamlelerle tozu dumana katacaklardır. Çakırbeyli hanesinde ise heyecanlı bir bekleyiş vardır. Meryem'in döneceği haberi gelmiş ve her şeyin eskisinden daha iyi olacağına dair umutlar tekrar yeşertmiştir. Tüm ev ahalisinin mutlulukla karşıladığı bu habere en çok sevinen ise elbette ki Hızır olacaktır.

Haberin Devamı

EŞKIYA DÜNYAYA HÜKÜMDAR OLMAZ BU AKŞAM SAAT KAÇTA?

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisi bu akşam saat 20:00'da başlayacak

EŞKIYA DÜNYAYA HÜKÜMDAR OLMAZ FRAGMAN

BAKMADAN GEÇME!