Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz için heyecan dorukta! - İşte yeni bölüm öncesi yayınlanan fragman

Güncelleme Tarihi:

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz için heyecan dorukta - İşte yeni bölüm öncesi yayınlanan fragman
Oluşturulma Tarihi: Ekim 03, 2016 09:27

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinin geçtiğimiz hafta yayınlanacağı tarih belli olmuş ve dizinin yeni sezonda yayınlanacağı ilk bölüm öncesinde iki farklı fragman ekranlara gelmişti. Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 41. bölüm bu hafta ekranlara geliyor ve hayranların deyimi ile EDHO heyecanı başlıyor. Peki Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 41. bölüm fragmanında neler yaşanıyor? İşte dizinin yeni bölüm fragmanında meydana gelen olaylar

Haberin Devamı

ATV'nin sevilen dizisi Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz'ın yeni sezon fragmanı merakla bekleniyordu ve geçtiğimiz hafta yayınlanmıştı. Dizinin başrol oyuncularından Hızır ve Meryem'in yaşayıp yaşamadıkları da merak konusuydu fakat yayınlanan fragman ile soru işaretleri ortadan kalktı. Peki Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz yeni sezona ne zaman başlayacak? İşte Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinin yeni sezona başlayacağı tarih..

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisi bu hafta heyecanla bekleniyor. ATV kanalının sevilen yapımlarından Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 41. bölüm ile yeni sezona kaldığı yerden devam ediyor. Dizinin yeni bölümü için ayrı ayrı iki adet fragman yayınlandı.

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz önümüzdeki hafta yayınlanacağı ilk bölümün tarihi ekranlara gelen fragman ile belli oldu. Dizi 4 Ekim Salı akşamı saat 20:00'da yeni sezona merhaba diyecek. Peki Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz'ın yeni bölüm fragmanlarında neler yaşanıyor? İşte dizinin yeni sezon fragmanlarında meydana gelen olaylar.

Haberin Devamı

Diziye bu sezon katılan sürpriz isimlerden biri de Sanem Çelik olacak. Ünlü oyuncu televizyon dizilerine yaklaşık 10 yıldır ara vermişti fakat Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisi ile tekrar setlere geri dönüş yaptı. Dizinin yeni bölümünde fragmanlardan anlaşıldığı kadarı ile Hızır Çakırbeyli'nin eski sevgilisi olarak diziye giriş yapıyor. Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz'da Ceylan Özsoy karakterini canlandıracak Sanem Çelik'in performansı merakla bekleniyor.

Dizinin yeni katılan isimlerinden biri de Arzu Gamze Kılınç oluyor. En İntikam dizisininde adından söz ettiren oyuncu Handan Aksoy karakterine hayat veriyor. Geçtiğimiz sezon Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisine final bölümünde dahil olmuş ve Alparslan Çakırbeyli'nin annesi olarak ortaya çıkmış ve izleyenleri şaşırtmıştı.


Oyuncular

Oktay Kaynarca
Hızır Çakırbeyli

Annesi ona Hızır diye hitap ediyor, alemde Hızır Reis olarak anılıyor ve sevenleri ona Çakır diyor. Çakır'ın hayatını değiştiren olay ise ağabeyi Ömer'in hasımları tarafından öldürülmesidir. Çok sevdiği ağabeyinin ondan istediği tek şey olan mühendis olmayı rafa kaldırıp, ağabeyinin intikamını alarak önce cezaevine sonra yeraltı dünyasına giriyor. Hızır eski kulağı kesiklerdendir, her şeyi duyar… İçindeki ses ona en büyük olacağını söylüyor ama bir taraftan da diyor ki hiçbir şey eskisi gibi olmayacak…

Haberin Devamı

Deniz Çakır
Meryem Çakırbeyli

Çakır'ın karısı Meryem net bir insandır. Çakır'ın Nazlı ile olan ilişkisinin karşısında bile her zaman dimdik ayaktadır. Bir yerde Çakır ondan intikam alıyor diye düşünür. Yoksa kocasının ondan başka birisini sevebileceğine ihtimal vermiyor. Ailenin erkeklerine bir şey olsa bu kocaman mafya ailesini Meryem rahatlıkla yönetebilir. Böyle sevgi dolu bir kadın gerektiğinde ölüm emri verebilir mi? Söz konusu ailesi ise ve öldürülecek olan bunu hak ediyorsa evet…

Sanem Çelik
Ceylan

Eniştesi Ömer Çakırbeyli'nin ölümüyle ablası Handan'la birlikte Ceylan da sürgün hayata mahkum kalmıştır. Hızır bu olaydan sonra Meryem ile evlenip hayatına devam ederken Ceylan ne aşkını ne de ona yapılanları unutabilir. Hafızası da duyguları kadar kuvvetlidir Ceylan'ın. Sevdasına karışan nefretiyle hesap soracağı günü bekler; ama O sabırlı bir kadındır. Öyle sabırlıdır ki ona bunu yapanların karşısına çıkmak için yirmi sene bekleyebilmiştir. Yeğeni Alparslan zarar görmesin diye hayatından vazgeçmeyi göze alacak kadar gözü pek genç bir kadınken, seneler sonra kaybedecek bir şeyi kalmamış daha da güçlü bir kadın olarak karşısına çıkar Çakırbeyli ailesinin.

Haberin Devamı

Muzip tavırları, kimseye benzemeyen kendine has duruşu O'nu diğer "mafya" kadınlarından ayırır. Genç yaşta büyük sıkıntılar çekmiş, etrafındakilerin ona biçtiği hayatı yaşamak zorunda kalmışsa da kendini karanlığa mahkum etmemiştir. Hayat enerjisiyle etrafına ışık saçarken düşman bellediklerini de kör edebilir. Kafasına koyduğunu yapmaktan çekinmeyecek Ceylan'ın geri dönüşü herkesi tedirgin eder.

Ozan Akbaba

İlyas Çakırbeyli

Çakır'ın kardeşidir. Abisinin onun hakkında en haklı olduğu konu fevri olması, gözü döndüğü zaman aklını kaybetmesi… Abisi de kendisi kadar öfkeli aslında ama nasıl yapıyorsa yapıyor bunu bastırıp hep doğru zamanda intikam almayı başarıyor. Kendisini en çok Ünal'ın oturduğu koltukta hayal ediyor… Onun gibi şık, onun gibi güçlü, onun gibi çapkın olmak istiyor… Sadece zamana ihtiyacı var, yoksa bu üç özelliğe sahip…

BAKMADAN GEÇME!