Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz bu hafta yayınlanan son bölümüyle nefes kesti! Yeni bölüm fragmanı...

Güncelleme Tarihi:

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz bu hafta yayınlanan son bölümüyle nefes kesti Yeni bölüm fragmanı...
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 23, 2017 23:42

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisi bu hafta ekranlara gelen son bölümüyle izleyicilerine yine nefes kesen dakikalar yaşatmayı başardı. Ekranlarda yayınlanmaya başladığı günden itibaren gerek konusu gerek oyuncu kadrosuyla dikkat çeken dizi Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz'da heyecan doruktaydı. Dizinin yayınlanan son bölümünde Davut'un ölümü kimse için sürpriz olmasa da bu sarsıcı olayın ardından toparlanmak oldukça zor oldu. Son bölümün bitmesinin hemen ardından yeni bölüm fragmanı merak edildi. Peki, Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinin yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Haberin Devamı

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinin bu hafta yayınlanan son bölümünde oldukça aksiyon dolu dakikalar yaşandı. Yayınlanan son bölümde Hızır Çakırbeyli en önemli cephesini yani devleti kayetti. Sıra mantıklı düşünüp intikam için hazırlanmaya geldi. CIA'in en önemli adamını öldürme planlarında Ceylan kendini öne attı. Son bölümün bitmesinin hemen ardından diziseverler yeni bölüm fragmanını merak etmeye başladılar. Peki, Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinin yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinin yeni bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Yayınlanır yayınlanmaz haberimizden izleyebilirsiniz.

YENİ BÖLÜMDE YAŞANANLAR

Davut'un ölümü kimse için sürpriz olmasa da bu sarsıcı olayın ardından toparlanmak zor olmuştur. Hızır Çakırbeyli en önemli cephesini yani devleti kaybeder. Sıra mantıklı düşünüp intikam için hazırlanmaya gelir. CIA'in en önemli adamını öldürme planlarında Ceylan kendini öne atar. Bu iş gerçekleşirse hem intikam alınmış hem de devlet pisliklerden bir nebze temizlenmiş olacaktır. Ceylan üstlendiği bu ölümcül görev için herkesi ikna eder. Bundan sonra sıradaki isim Davut'u öldürebilmenin verdiği güvenle kendini masanın lideri olarak gören Rüstem'dir. Serkan'ın oyunlarının ortaya çıkmasından sonra başa geçen Nevzat bir an önce Rüstem'i de alabilmek için pazarlık masasına oturur. İşkence esnasında sevdikleriyle ilgili şüpheye düşürülen Tipi ve Şahin Ağa kırdıkları kalbi onarmak için çabalarlar fakat bu öyle kolay olmayacaktır. Tipi'nin, Gönül ve Hızır ile barışmak için tek çaresi Çakırbeyli hanesinin reisi olan Meryem'dir.

Haberin Devamı

BAKMADAN GEÇME!