Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz son bölümü heyecanlandırdı! Büyük karşılaşma

Güncelleme Tarihi:

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz son bölümü heyecanlandırdı Büyük karşılaşma
Oluşturulma Tarihi: Ocak 23, 2018 09:31

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz son bölümü izleyicileri yine büyük bir merakın içerisine sürükledi. Heyecan dolu dakikaların yaşandığı dizinin son bölümünde Ünal, Davut ile birlikte Hızır ve Alparslan'ın karşısına çıktı. Karşılaşma, Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz son bölümünde izleyicilerde büyük bir şok yaşanmasına neden olurken, bir sonraki bölümde neler yaşanacağı merak konusu oldu. Peki, Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz son bölüm sonrası yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? İşte, detaylı bilgiler

Haberin Devamı

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinin yayınlanan son bölümünde heyecan dolu bir final yaşandı. Dizinin son bölümünde Davut ve Ünal final sahnesinde Hızır ve Alparslan'ın karşısına çıktı. Bunların yanında bir sürpriz isim de Hızır Ali oldu. Yaşanana büyük şokun ardından gelen soruların cevapları merak konusu olurken, bir sonraki bölümde neler yaşanacağı şimdiden merak ediliyor.

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisi yayınlanan son bölümüyle izleyicilerini yeniden ekran başına kilitlemeyi başardı. Yayınlanmaya başladığı günden bu yana izleyiciler tarafından oldukça beğenilen dizi Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz'ın son bölümünde intikam rüzgarları esti. Son bölümde Hızır'ın gözleri önünde Ömer'e yapılanın karşılığı oldukça ağır oldu. Hızır oğlunun intikamını aldı. Son bölümün bitmesinin hemen ardından yeni bölüm fragmanı merak edildi. Peki, Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinin yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Haberin Devamı

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinin yeni bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Yayınlanır yayınlanmaz haberimizden izleyebilirsiniz.

SON BÖLÜMDE YAŞANANLAR

Pudra Hakkı masadan istediklerini alabilmek adına giriştiği mücadelesine üyelerin zaafları üzerine giderek devam etmektedir. Tipi'den başlayarak uygulamaya geçirdiği planları masadakilerle sınırlı kalmayacak, Ceylan'a kadar uzanacaktır. Kimsesiz Yaşar'a göre uzlaşma vakti geçmiş harekete geçme vakti gelmiştir. Çakırbeyliler dört bir koldan saldırıya geçerek Hakkı'yı köşeye sıkıştırma peşine düşerler. Hızır'ın gözleri önünde Ömer'e yapılanın da bir karşılığı olacaktır elbet…

Ömer'in görüş esnasında başına gelenlere tanık olan Meryem, oğlunun daha fazla orada kalmasını istemez. Konumu itibariyle bunu sağlayabilecek tek kişi olan Ceylan'dan gelebilecek yardımı beklemekten başka çare yoktur. Bekleyişte olan Çakırbeyli hanesinin sakinliğini bozacak gelişmeler yaşanması ise an meselesidir.

BAKMADAN GEÇME!