Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz bu akşam yayınlanan son bölümüyle nefes kesti! Yeni bölüm fragmanı...

Güncelleme Tarihi:

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz bu akşam yayınlanan son bölümüyle nefes kesti Yeni bölüm fragmanı...
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 16, 2017 23:31

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz bu akşam ekranlara gelen son bölümüyle izleyicilerine nefes kesen dakikalar yaşattı. Ekranlarda yayınlanmaya başladığı günden itibaren gerek konusu gerekse oyuncu kadrosuyla dikkat çeken dizi Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz'da heyecan doruktaydı. Dizinin bu akşam yayınlanan son bölümünde Serkan'a esir düşen İlyas, Tipi ve Şahin Ağa tanık olmaya ikna olmadıkları için çeşitli işkencelere maruz kaldılar. Son bölümün bitmesinin hemen ardından yeni bölüm fragmanı merak edilmeye başlandı. Peki, Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Haberin Devamı

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisi bu akşam yayınlanan son bölümüyle izleyicilerine oldukça aksiyon dolu dakikalar yaşattı. Dizinin bu akşam yayınlanan son bölümünde İlyas, Şahin Ağa ve Tipi'nin yaşadıkları yeni bölümde oldukça geniş yer aldı. Elindekilerle yetinmeyen Serkan, operasyon hazırlığı içinde olan Hızır ve çevresindekilere de zarar vermeye çalıştı. Son bölümün bitmesinin hemen ardından izleyiciler yeni bölüm fragmanı için araştırma yapmaya başladılar. Peki, Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz yeni bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Yayınlanır yayınlanmaz haberimizden izleyebilirsiniz.

EŞKIYA DÜNYAYA HÜKÜMDAR OLMAZ YENİ BÖLÜM ÖZETİ

Haberin Devamı

Serkan'a esir düşen İlyas, Tipi ve Şahin Ağa tanık olmaya ikna olmadıkları için çeşitli işkencelere maruz kalırlar. En acımasızı ise sevdikleri üzerinden yapılan psikolojik işkencedir. Herkes en zayıf noktasından vurulur ama yine de kimse konuşmaz. Olacaklardan habersiz ortalığı karıştıran Serkan'ın keyfi şimdilik yerindedir. İçeride tutulanlar sevdiklerine düşman edilmeye çalışırken, dışarıda büyük bir çaba vardır. Elindekilerle yetinmeyen Serkan, operasyon hazırlığı içinde olan Hızır ve çevresindekilere de zarar vermeye çalışır. İşkenceler esnasında çekilip gönderilen bir görüntü bardağı taşıran son damla olacaktır. Hem devleti hem sevdikleri için her türlü çabayı sarf eden Davut ise Rüstem'in hala asıl hedefidir. Yaşanan tüm felaketlerin sebebi Rüstem, gizli tanıklığı kabul etmeyen Esra'nın evine Suzi'yi yollayarak onu ölümle yüzleştirir. İlyas'ın yaşaması için her şeye razı gelebilecek olan Suzi'nin bir seçim yapması gerekecektir.

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz son bölümde neler yaşanmıştı?

Hızır Çakırbeyli'ye kurulan pusu İlyas'ın alınmasına sebep olmuştur. Hızır bozduğu oyun yüzünden pişmandır. İlyas'ı kaybetmemek için kendini feda edecek kararlar almak üzeredir.Çakırbeyli ailesinin etrafındaki herkesi endişe içerisindedir. Nitekim bu endişenin boş bir endişe olmadığı Şahin Ağa'nın da alınmasıyla kanıtlanmış olur. Bir an önce karşı atağa geçilmelidir. Serkan'ın merhamet yoksunu olduğunu bilen masa üyeleri, İlyas ve Şahin Ağa'nın saklandıkları yeri bulmak için seferber olurlar.İlk bakışta hedef Hızır'ı zayıf bırakmak gibi görünse de, Davut asıl hedefin kendisi olduğunun farkındadır. Olanlar yüzünden Rüstem ve Ünal'ın anlaştığı düşünülür. Üzerine kurulan ölümcül planları bozmak için Rüstem'in kapısını çalma sırası Davut'a gelmiştir. İlk fırsatta yanına Ceylan'ı alarak bu ziyareti gerçekleştirir.Ünal engeli yüzünden elinden bir şey gelmeyen Suzi perişandır. Olaylara seyirci kalamayan Meryem'e bu aşamada büyük iş düşecektir. Bu kez plan yapma sırası kadınlardadır.

BAKMADAN GEÇME!