Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 86. yeni bölüm fragmanı yayınlandı! Ünal'ın kurnazca planı

Güncelleme Tarihi:

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 86. yeni bölüm fragmanı yayınlandı Ünalın kurnazca planı
Oluşturulma Tarihi: Aralık 23, 2017 14:18

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz yeni bölüm fragmanında Hızır'ın Ünal ile mücadelesi, yeni ortaklıkların doğmasına sebep oluyor. Ünal'la arasında meydana gelen anlaşmazlık nedeniyle Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 86. yeni bölüm fragmanında planlar kuran Hızır, karşısında çok farklı bir güçle karşılaşacaktır. İşte, Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 86. bölüm fragmanı ve son bölümden detaylı bilgiler

Haberin Devamı

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz yeni bölüm fragmanı için araştırmalar devam ediyor. Olaylı son bölüm ardından yeni gelişmeleri merak eden izleyiciler, Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 86. bölüm fragmanını takip ediyor. Son bölüm de masanın Hızır'dan gizli yaptığı planlardan nasibini alan ilk kişi Mürsel olmuştu. Şimdi ise gözler yeni bölümde. İşte, Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz yeni bölüm fragmanı 

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz son bölümde Mürsel'in anlattıklarının ardından Hızır, Nevzat'ın peşine düşmüş ve olayı aydınlatmak için Ünal'ın evine gitmişti. Tüm bu gelişmeler yaşanırken, Mürsel'i serbest bırakan Hızır hiç beklemediği bir olay ile karşı karşıya kalacak.

Mürsel'i köşeye kıstıran Tipi ve Ateş onu öldürmek için bir plan yapıyor ve bunu Hızır'a anlatamadan gerçekleştiriyorlar. Şimdi Hızır'ın bu işe nasıl tepki göstereceği merak konusu.

Haberin Devamı

Hızır Çakırbeyli en büyük darbeyi hiç beklemediği yerden almıştır. Zeynep'in ölümünün arkasından Nevzat'ın çıkması hem Çakırbeyli ailesinin hem de Ünal Kaplan'ın masasının akıbeti açısından büyük önem taşır. Yüzleştiği gerçekle yıkılan Hızır'ın şahsi bir zafiyet göstermesi halinde ortalık toz duman olacaktır. Bu yüzden Ekrem başta olmak üzere tüm masa üyeleri kendilerini kurtarmak için harekete geçerler. Masanın Hızır'dan gizli yaptığı planlardan nasibini alan ilk kişi Mürsel olacaktır. Kurduğu oyunda asıl köşeye sıkışan Nevzat'ın ise başına geleceklerden nasıl kurtulacağı merak konusudur.

 Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinin son bölümün ardından yeni bölüm fragmanı ekranlara gelmedi. Dizinin fragmanı yayınlanır, yayınlanmaz haberimizde olacak.

BAKMADAN GEÇME!