Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz yeni bölüm fragmanı yayınlandı: 'Hızır bunun hesabını sorar'

Güncelleme Tarihi:

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz yeni bölüm fragmanı yayınlandı: Hızır bunun hesabını sorar
Oluşturulma Tarihi: Kasım 18, 2017 08:54

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinin merakla beklenen 81. bölüm fragmanı yayınlandı. Dizinin son bölümünde Meryem, ölüm tehlikesi altındaydı. Dizinin finali de silah sesi ile sonlanmıştı. Bu hafta en çok merak edilen konu Meryem'in, Yılmaz tarafından öldürülüp, öldürülmediği olmuştu. Peki Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz yeni bölüm fragmanında başka neler yaşanıyor? İşte detaylar

Haberin Devamı

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinin yeni bölüm fragmanı yayınlandı. 14 Kasım tarihli son bölümden bu yana Meryem'in akıbetini merak eden izleyicileri Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 81. bölüm fragmanını yakından takip ediyordu. Peki yeni bölümde neler olacak? Yılmaz tarafından kaçırılan Meryem öldü mü? İşte Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz yeni bölümünden ilk görüntüler!

Son bölümde Yılmaz, Meryem'i öldürme planı yaparak onu kimsenin haberi olmadığı bir yere davet etmişti. Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 81. bölüm fragmanında Meryem'e dair bir ipucu yer almaması soru işaretlerini çoğalttı. Peki yeni bölümde neler olacak? Kaçış planı yaptığı görülen Hızır amacına ulaşabilecek mi? İşte Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz yeni bölümünden ilk görüntüler!

Haberin Devamı

Hızır Çakırbeyli'nin masadaki yerine geçen Meryem, ailesine zarar verecek düşmanlarını ortaya çıkarmak konusunda kararlıdır. Kocasının hasretinin sızlattığı yüreğine taş basar, gözyaşlarını içine akıtıp planlarını uygulamaya devam eder. Karısının nasıl bir plan yaptığından bihaber olan Hızır ise endişelidir. İçerideki herkes dışarıdan hayırlı bir haber beklerken karşılarında şer bulurlar. Aynı koğuşu paylaşan dostlardan önce Tipi'ye değen Mürsel'in tehditleri, o koğuştan birinin canını yakacaktır… Diğer yandan Ceylan, Alparslan ve İlyas'ı da yanına alarak bir intihar görevine girişir. Tüm bunlar olurken sakinliğiyle dikkat çeken Ünal Kaplan çatışmaktansa uzlaşmaktan yanadır. Bunun mümkün olmasını sağlayacak plan ise Ekrem'in kızı Selda ve Hızır Ali üstünden yapılır. Bütün bu karmaşa ortamında etrafında olup biteni fark edemeyecek kadar kör olan Hızır Ali'nin yaptığı hatalar Çakırbeyli hanesinin kapılarının dışında kalmasına neden olacaktır.

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 79. bölümde; Hızır Çakırbeyli, kurulan komplolar sonucunda tuzağa düşer ve kendini cezaevi kapısının önünde bulur. Herkes ya namlunun ucunda ya da cezaevi yolundayken henüz yakalanmayan Alparslan ve İlyas av olmadan düşmanlarını avlamanın peşindedirler. Mürsel'e ulaşıp daha fazla canın yanmasını önlemek için girişecekleri zor bir görev onları bekliyordur. Diğer bir zor görev ise her daim ailesini toparlamayı kendine vazife bilen Meryem'e düşer. Bu kez yapacakları Çakırbeyli hanesini ayakta tutmaya çalışmakla sınırlı kalmaz. Ailesine yöneltilen tehditlere daha fazla göz yummayacak, olanlara bir nokta koymak için büyük bir oyun kuracaktır. Dört bir yandan kötü haberler gelmeye devam ederken Ceylan da boş duramaz. Kadınların kontrolü ele aldığı günler tahmin edilenden daha hareketli geçecektir.

 

BAKMADAN GEÇME!