Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz son bölümün ardından yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Güncelleme Tarihi:

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz son bölümün ardından yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı
Oluşturulma Tarihi: Mart 14, 2018 07:59

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinin dün akşam yayınlanan son bölümünün ardından yeni bölüm fragmanı ekranlara geldi. Son bölümde yaşanan olayların ardından neler yaşanacağı merak edilirken, dizinin son bölümünde Hasan Bey karakteri de merak ediliyor. Peki dizinin kilit isimlerinden Hasan Bey kimdir? İşte son bölümde yaşananlar ve detaylar

Haberin Devamı

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz son bölümünde istihbaratın başındaki isim Ceylan ve Hızır'ı sorgulamak için İstanbul'a geldi. İki ismi sorgulayan Hasan, hiç beklemediği bir olay ile karşılaştı. Öldü sandığı Davut karşısına çıktı. Bu sayede Ceylan'da Hızır'ın sakladığı sırrı öğrenmiş oldu. 

Herkesi ölümle burun buruna getiren büyük planda sona yaklaşılırken dikkat edilmesi gereken en önemli şey zamanlamadır. Çakırbeyli Ailesi'nin içine yerleştirilmiş düşmanlar tek tek kendini açık etmeye başlamış, Yalçın'ın ele geçirilmesiyle de önemli bilgilere ulaşılmıştır. Kurduğu oyunun ortaya çıkmasına ramak kaldığını fark eden Hasan, içerideki adamlarına harekete geçme emrini verir. Hızır ise tehlikenin farkındadır, Ünal Kaplan ve Ceylan'ı dikkatli hareket etmesi uyarır. Hızır'ın göz ardı etmemesi gereken asıl şey ise şimdiye kadar gücünü küçümsediği Selda ve Candan'ın özel yetiştirilmiş tetikçiler olmasıdır.

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!