Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz son bölümde Hızır'a büyük şok!

Güncelleme Tarihi:

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz son bölümde Hızıra büyük şok
Oluşturulma Tarihi: Aralık 20, 2017 08:07

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz son bölümde sürpriz olaylar ardı ardına yaşandı. Hızır, kızının katili olarak iz sürdüğü Nevzat hakkında tüm bilgileri topladı ve artık Nevzat'ın kızının ölüm emrini verdiği kesinleşti.. Açıkta kalan tek olay Nevzat'ın hata sonucu mu bu işi gerçekleştirdiği oldu. Dizinin final sahnesinde ise Ömer katil oldum diyerek eve geldi.. Peki Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz son bölümün ardından yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Haberin Devamı

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisi dün akşam yayınlanan son bölümüyle izleyicileri merakta bıraktı. Dizinin son bölümünde kızının katilinin peşine düşen Hızır, hiç beklemediği bir olay ile karşı karşıya kaldı.

Dizinin son bölümünün ardından yeni bölüm fragmanı ekranlara gelmedi..

Hızır Çakırbeyli en büyük darbeyi hiç beklemediği yerden almıştır. Zeynep'in ölümünün arkasından Nevzat'ın çıkması hem Çakırbeyli ailesinin hem de Ünal Kaplan'ın masasının akıbeti açısından büyük önem taşır. Yüzleştiği gerçekle yıkılan Hızır'ın şahsi bir zafiyet göstermesi halinde ortalık toz duman olacaktır. Bu yüzden Ekrem başta olmak üzere tüm masa üyeleri kendilerini kurtarmak için harekete geçerler. Masanın Hızır'dan gizli yaptığı planlardan nasibini alan ilk kişi Mürsel olacaktır. Kurduğu oyunda asıl köşeye sıkışan Nevzat'ın ise başına geleceklerden nas?ıl kurtulacağı merak konusudur.

Haberin Devamı

Hızır'ın ele geçirdiği Mürsel'i gizli tanık olarak Nevzat'a teslim etmesi, başından beri planların içinde olan Kimsesiz Yaşar'ı sinirlendirir. Gizlice uygulanan bu planlardan bihaber olan İlyas, arkasından çevrilenlere karşılık vermek için geç kalmayacaktır. Mürsel, bildiği isimleri söyleme karşılığında serbest bırakılmak için pazarlık yaparken Alparslan ona bir şans daha vermemeye kararlıdır. Ya o isimleri alacak ya da canını alacaktır. O isimlerden bir tanesi ise kimsenin tahmin edemeyeceği biri çıkacaktır... Ev ahalisi Hızır ve Meryem'i barıştırmanın yollarını aramaktadır. En vurucu hamle, oturup daha fazla bir şey yapmadan beklemek niyetinde olmayan Ömer'den gelir. Bu sayede eve kadar giren Candan beklemediği tepkilerle karşılaşacaktır.

 

 

BAKMADAN GEÇME!