Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz son bölüm - Sezon Finali

Güncelleme Tarihi:

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz son bölüm - Sezon Finali
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 31, 2017 07:52

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinin son bölümü dün akşam ekranlara geldi. Hızır ve Ünal aynı safta planlarını uygularken, şaşırtan gelişmeler yaşandı. Dizinin yayınlanan son bölümü aynı zamanda bu sezonun finali oldu. Peki Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinin 71. son bölümünde neler yaşandı? İşte dizinin son bölümünde meydana gelen olaylar

Haberin Devamı

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinin Final bölümü olan son bölümünde heyecan veren gelişmeler ardı ardına yaşandı. Hızır uyguladığı plan sayesinde hem Serkan'ı hem de Rüstem'i tuzağa düşürmeyi başardı

Ünal temasları sayesinde Rüstem'in ölüm emrini alınca Hızır'da, Serkan ve diğerleri için plan yapmaya başladı. Fakat tüm bu gelişmelerin ardından Hızır'ın aldığı şok karar herkesi şaşkına uğrattı.

Rüstem'i masada tüm üyelerin sıktığı kurşun ile masada öldürülürken, İlyas'ta, Mert'i vurdu. Bu olayların ardından Hızır bırakma kararını tüm masa üyelerine açıkladı. Liderlikten de çekilen Hızır yerini oğlu Hızır Ali'ye bırakırken, ailesinin ticareti yürütme işlerini de İlyas'a bıraktı.

EŞKIYA DÜNYAYA HÜKÜMDAR OLMAZ SON BÖLÜMÜ İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN


SON BÖLÜMDE BAŞKA NELER YAŞANDI ?

Haberin Devamı

Hızır Çakırbeyli, kendisi için canını feda eden Vehbi'nin ölümünden sonra eve kapanır. Abisinin yadigarının kaybı Hızır'a çok ağır gelmiştir. Serkan'ın verilen görevi yerine getirememesi Rüstem'in planlarını sekteye uğratmıştır. Her ne kadar bir an önce kaçıp gitmek istese de işini tamamlamak zorunda bırakılır. Son hamlesi için Hızır'ın evden çıkmasını kollayan Serkan kurduğu tuzakla ava gittiğini zannederken av olacaktır.

Ünal Kaplan masasındaki kan davasının bitmesi adına Rüstem ile bir kez daha karşı karşıya gelir. Düşmanlıklarını ilan eden iki masa lideri birbirlerine rest çekerler. CIA tarafından gücünü kaybeden Rüstem geri adım atmayarak meydan okumaya devam edecektir.

Meryem'in yeni görevi Hızır'ı ve gittikçe büyüyen ailesini ayakta tutmaktır. Aldığı son darbeden sonra kolay kolay kendine gelemeyecek olan Hızır'ın aklında tüm işleri ailenin diğer erkeklerine bırakıp gitmek vardır. Ceylan da kendisi için aynı şeyi arzular. Artık biraz huzur bulmak herkesin hakkıdır.

 

BAKMADAN GEÇME!