Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz fragmanı yayınlanmadı mı?

Güncelleme Tarihi:

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz fragmanı yayınlanmadı mı
Oluşturulma Tarihi: Ocak 20, 2018 13:59

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisi geçtiğimiz hafta ekranlara gelmemiş ve bu yüzden bu hafta yayınlanıp, yayınlanmayacağı izleyenler tarafından merak konusu olmuştu. Şuana kadar Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz'ın 88. bölüm fragmanı ekranlara gelmedi. Dizinin bu haftaki bölümü hakkında da henüz bir açıklama yapılmadı.

Haberin Devamı

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinin son bölümünde yaşanan olayların ardından yeni bölüm fragmanının da ekranlara gelmemesi merak uyandırdı. Dizinin en son yayınlanan bölümünde masa üyeleri ve Hızır arasında büyük restleşmeler yaşanmış ve masaya dahil olmak isteyen Hakkı ile Hızır bir savaşın içine girmişlerdi. Uyuşturucu ticaretine karşı olan Hızır tüm masa üyelerini de bu konuda tehdit etti.

Tüm bu gelişmelerin ardından Hızır'ın yeni hamlesinin ne olacağı merakla beklenirken, yeni bölüm fragmanının ekranlara gelmemiş oluşu acaba bu haftada Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz yayınlanmayacak mı sorusunu akıllara getirdi. Geçtiğimiz yıl da dizi bir süre ara vermiş, yayıncı kanal ile anlaşma sağlanıp dizi kaldığı yerden yayın hayatına devam etmişti.

Haberin Devamı

Bu gelişmeler yaşanırken, geçtiğimiz haftalarda dizinin yeni sezonunun da ekranlarda olacağı haberi medyada dedikodu halinde duyulmuş fakat resmi bir açıklama gelmemişti

BAKMADAN GEÇME!