Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinin Mürsel Kara'sı kimdir?

Güncelleme Tarihi:

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinin Mürsel Karası kimdir
Oluşturulma Tarihi: Ekim 24, 2017 23:33

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinde yer alan Mürsel Kara karakteri birçok kişi tarafından en çok merak edilen ve araştırılan konular arasında yer aldı. Ünlü oyuncu Taner Turan diziye dahil olmasıyla beraber Mürsel Kara karakteriyle adeta bütünleşti. Hızır Çakırbeyli ile arasında yaşanan rekabet dizi severleri heyecanlandırdı. Peki, Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinin Karamürsel'i Taner Turan kimdir?

Haberin Devamı

17 Aralık 1969 yılında Erzurum’da doğdu. Kocaeli’de büyüdü ve ilk ve ortaokulu İzmit’te okudu. Ankara Bahçelievler‘de Deneme Lisesine kaydoldu. Eğitimine bir süre ara verdi ve çeşitli işlerde çalıştı. 1990 yılında Ankara’ya geçti ve amatör bir tiyatroda çalışmaya başladı. Daha sonra tiyatro alanına yönelen oyuncu, Eskişehir Anadolu Üniversitesi Devlet Konservatuarı Sahne Sanatları Ana Sanat Dalı Oyunculuk Bölümü’nden 1997’de mezun oldu. Aynı yıl kurucu sanatçılarından olduğu Sivas Devlet Tiyatrosu’nda göreve başladı. 2005 yılında Bursa Devlet Tiyatrosu’na tayin olan Taner Turan halen görevine devam etmektedir.

Taner Turan’ın Oynadığı Dizi Ve Filmler

Yigenek
Görev Peşinde
Mavi Kelebekler
A.G.A
Aslı İle Kerem
Tatlı Hayat
Dikkat Bebek Var
Dadı
Ezel
Muhteşem Yüzyıl
Şeref Meselesi

Haberin Devamı

MÜRSEL KARA KARAKTERİN İLK İZLENİMİ

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisine dahil olan Mürsel Kara'nın adından çok söz ettireceği gözlemlendi. Dizideki asıl adı Mürsel Kara olan karakterin en sinirlendiği olay kendisine Kara Mürsel denmesi. 

BAKMADAN GEÇME!