Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 75. bölüm fragmanında namlunun ucunda kim var?

Güncelleme Tarihi:

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 75. bölüm fragmanında namlunun ucunda kim var
Oluşturulma Tarihi: Ekim 10, 2017 13:27

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 75. yeni bölüm fragmanında yaşanılan olayların ardından artık dayanacak gücü kalmayan Hızır ve ailesi, bu işin çözülmesi kanaatindedir. Eşkıya Dünya Hükümdar Olmaz 75. yeni bölüm fragmanında Ünal ile bir araya gelen Hızır, bu durumun hesabını sormak istediğini açıkca belirtmiştir. İşte, Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 75. yeni bölüm fragmanı ve son bölümün ardından namlunun ucunda duran isim

Haberin Devamı

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 75. bölüm fragmanında Hızır artık rahat vermeyen Ekrem'in icabına bakma konusunda kararlıdır. Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 75. bölüm fragmanında kafasında planını kuran Hızır, Ünal ve Servet aracılığıyla bu işlemi gerçekleştirmeyi düşünmektedir. Peki, Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 75. bölüm fragmanında her şey Hızır'ın istediği gibi mi olacaktır? İşte, yeni bölümden bazı bilgiler

SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

Hızır, kızının ölümüne sebebiyet veren düşmanından tüm zor koşullara rağmen intikamını almış, kalbini biraz olsun soğutmuştur.

Bunun gerçekleşmesine olanak sağlayan Nevzat, öldürülenin bir gizli tanık olması nedeniyle, devletin gölgesinin artık Çakırbeyliler üzerinde olmayacağını açıkça belirtir. Böylece masaya kabul görülecekleri konusunda söz verilen yeni isimler, olduğundan daha tehlikeli bir konuma gelir.

Haberin Devamı

Bir an önce yok edilmeleri mevzusunda uzlaşılsa da Kimsesiz Yaşar masada yapacağı hamlesiyle dokunulmaz olmayı başaracaktır.

Tam bitti denilen yerden yeniden başlayan felaketler zinciri kimsenin rahat bir nefes almasına izin vermez.

Zeyno'nun intikamının alınmasında büyük katkısı olan Servet, kısa zamanda düşmanlar tarafından fark edilir.

Mübeccel'i de yanına alarak bir an önce ülkeyi terk etmekten başka çaresi kalmaz. Yapacakları yolculuğun varacağı yeri ise kimse tahmin edemeyecektir.

BAKMADAN GEÇME!