Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 76. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Güncelleme Tarihi:

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 76. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı
Oluşturulma Tarihi: Ekim 11, 2017 07:49

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dün akşam nefes kesen bir bölümle izleyici karşısına çıktı. Çakırbeyli hanesine çöken matem havasının bir türlü sona ermediği son bölüm ardından Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz yeni bölüm fragmanı için araştırmalar başladı. Peki Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 76. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Haberin Devamı

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 75. son bölüm ardından 76. yeni bölüm fragmanı araştırılmaya başlandı. Ekrem'in tüm ailesini yıktığını düşünen Hızır, Ünal'la birlikte bu işi bitirmeye kararlıdır. Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz son bölümünde bu işlem için harekete geçen ikili, Ekrem'in burnunun dibine kadar girmiştir. Peki, Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 76. yeni bölüm fragmanında neler yaşanacak? İşte, merakla araştırılan dizinin son bölümü ve yeni bölüm fragmanı hakkında detaylı bilgiler

YENİ BÖLÜM FRAGMANI İÇİN BURAYA TIKLAYINIZ

SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

Çakırbeyli hanesine çöken matem havası bir türlü sona ermez. Mübeccel'in kaybı henüz toparlanamamış olan aileyi bir kere daha sarsar. Kadınlara, çocuklara değen düşmanlar artık uzakta aranmamaktadır. Fidanlıktaki davete katılmadığı için dikkatleri üzerine çeken Teoman köşeye sıkışır. Ekrem ise tüm olanların asıl sorumlusu olarak görülür fakat kardeşini ortaya atacak kadar planlarına sadıktır. Bir süredir düşmanlarından sevdiklerini koruyamıyor olmanın acısını duyan Hızır, kalemini kıracağı ismi bulur. Sırada çok iyi tasarlanmış bir planı uygulamak vardır. Bunun için kendini öne atan kişi Hızır Ali olur. Hayatta kendinden başka sevdiği biri kalmayan Ünal da masasının başına gelebilecek olası tehlikelerin önlenmesi adına bu plana ayak uyduracaktır. Ailesini bir arada tutmayı kendine görev bilen Meryem için ise artık her şey anlamsızlaşmaya başlamıştır. Bir ferdini daha kaybetmiş ailenin başında artık toparlayıcı biri yoktur. Bu boşlukta Mübeccel'in ölümünden sonra yaşamak dayanılmaz gelen Servet ya intikam almak için bir şeyler yapacak ya da kendinden cayacaktır. 

Haberin Devamı

GEÇEN HAFTA NELER OLDU?

Hızır, kızının ölümüne sebebiyet veren düşmanından tüm zor koşullara rağmen intikamını almış, kalbini biraz olsun soğutmuştur. Bunun gerçekleşmesine olanak sağlayan Nevzat, öldürülenin bir gizli tanık olması nedeniyle, devletin gölgesinin artık Çakırbeyliler üzerinde olmayacağını açıkça belirtir. Böylece masaya kabul görülecekleri konusunda söz verilen yeni isimler, olduğundan daha tehlikeli bir konuma gelir. Bir an önce yok edilmeleri mevzusunda uzlaşılsa da Kimsesiz Yaşar masada yapacağı hamlesiyle dokunulmaz olmayı başaracaktır. Tam bitti denilen yerden yeniden başlayan felaketler zinciri kimsenin rahat bir nefes almasına izin vermez. Zeyno'nun intikamının alınmasında büyük katkısı olan Servet, kısa zamanda düşmanlar tarafından fark edilir. Mübeccel'i de yanına alarak bir an önce ülkeyi terk etmekten başka çaresi kalmaz. Yapacakları yolculuğun varacağı yeri ise kimse tahmin edemeyecektir.

BAKMADAN GEÇME!