Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 71. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Güncelleme Tarihi:

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 71. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 27, 2017 11:55

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinin yeni bölüm fragmanı dizinin izleyenleri tarafından merakla bekleniyor. Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz son bölümde Davut Bey'in intikamını alan Ceylan, şimdi ne yapacak? Hızır tüm bu olanların ardından ailesini nasıl koruyacağının hesaplarını yaparken, hiç beklemedikleri planlar kuruluyor.. Peki Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? İşte dizinin son bölümünde yaşananlar

Haberin Devamı

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinin son bölümünde Serkan, Hızır'ı öldürmek için tek başına düzenlediği saldırıda yakın koruması Vehbi'yi öldürdü. Vehbi'nin ölümün ardından Çakırbeyli ailesi derin üzüntü yaşarken, Hızır buna nasıl karşılık vereceği merak konusu oldu. Peki Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinin son bölümünde başka neler yaşandı? İşte dizinin son bölümünde yaşananla

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinin yeni bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Yeni bölüm tanıtımı ekranlara geldiğinde haberimizde olacak.

SON BÖLÜMDE NELER YAŞANMIŞTI?

Davut'un ölümü kimse için sürpriz olmasa da bu sarsıcı olayın ardından toparlanmak zor olmuştur. Hızır Çakırbeyli en önemli cephesini yani devleti kaybeder. Sıra mantıklı düşünüp intikam için hazırlanmaya gelir. CIA'in en önemli adamını öldürme planlarında Ceylan kendini öne atar. Bu iş gerçekleşirse hem intikam alınmış hem de devlet pisliklerden bir nebze temizlenmiş olacaktır. Ceylan üstlendiği bu ölümcül görev için herkesi ikna eder.

Haberin Devamı

Bundan sonra sıradaki isim Davut'u öldürebilmenin verdiği güvenle kendini masanın lideri olarak gören Rüstem'dir. Serkan'ın oyunlarının ortaya çıkmasından sonra başa geçen Nevzat bir an önce Rüstem'i de alabilmek için pazarlık masasına oturur.

İşkence esnasında sevdikleriyle ilgili şüpheye düşürülen Tipi ve Şahin Ağa kırdıkları kalbi onarmak için çabalarlar fakat bu öyle kolay olmayacaktır. Tipi'nin, Gönül ve Hızır ile barışmak için tek çaresi Çakırbeyli hanesinin reisi olan Meryem'dir. Ünal Kaplan ise Ceylan'ın kendisinden bir iyilik istemesinin karşılığı olarak ona evlenmeyi teklif edecektir.

BAKMADAN GEÇME!