Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 63. bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Güncelleme Tarihi:

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 63. bölüm fragmanı yayınlandı mı
Oluşturulma Tarihi: Mart 22, 2017 08:12

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinin dün akşam yayınlanan son bölümünün ardından yeni bölüm fragmanı merakla bekleniyor. Dizinin yayınlanan son bölümünde Hızır ve Ünal her ne kadar anlaşamasa da Serkan'ın planlarını bozmak için aynı safta yer alıyorlar. Peki Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz'da son bölümde yaşananların ardından yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? İşte dizinin son bölümünde meydana gelen olaylar ve yeni bölüm fragmanı hakkında bilgi

Haberin Devamı

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinin yayınlanan son bölümünde masa üyeleri örgüt tehdidi ile karşı karşıya kalırken, Ünal'ın planları herkesi tehlikeye atıyor. Ünal, Serkan ile girdiği silah ticaretinde yaptığı plan ile istediğini aldı fakat Serkan bu durum karşısında masa üyelerine savaş açtı.

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinin yeni bölüm fragmanı yayınlanmadı. Son zamanlarda dizinin yayın gününe doğru ekranlara gelen fragman yayınlanır, yayınlanmaz haberimizde olacak.

Kılıçlar çekildi!

Planları bozulan Serkan kendisine oyun kuranların peşini bırakmamakta kararlıdır. Ünal Kaplan yine stratejik davranarak masasındakileri öne atar. Karşı karşıya gelen iki büyük güç arasında kılıçlar çekilmiştir artık. Silah beklerken ölümle karşılanan örgüt üyelerinin arkasındakiler hesap sormak üzere ortaya çıkarlar. Avni'nin başını çektiği bir plan kurulur. İlyas dahil tüm masa ve galeridekiler kapana kıstırılır.

Haberin Devamı

Şu sıralar herkesin amacı aynıdır; içerdeki hainlerin ortaya çıkması. Suzi'nin Amerika'ya gidişinin arkasındaki sebep, Avni ile CIA arasındaki bağlantıları çözmektir. Görevinden el çektirildiği bilinen Davut da aslında içerdeki hainler ortaya çıksın diye Serkan'ın gelişine göz yummuştur. Arkasındaki güçlerle birlikte yok edilmek istenen Avni için Ceylan da kolları sıvar. Bu işlerin ortasında olan Ceylan ile ilgili taşlar da iyice yerine oturur.

Ceylan'ın yapılan planlar dahilinde Avni ile buluşması Hızır'a büyük dert olur. Herkes bunu kıskançlık olarak algılar. Meryem de bu tehlikeyi ortadan kaldırmak için harekete geçer. Çakırbeyli hanesinde tüm bu olanların yanında Suzi rüzgarı da hala etkisini göstermektedir.

EŞKIYA DÜNYAYA HÜKÜMDAR OLMAZ SON BÖLÜM İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN

 

BAKMADAN GEÇME!