Erkenci Kuş dizisi nerede çekiliyor? İşte çekimlerin yapıldığı semtler

Güncelleme Tarihi:

Erkenci Kuş dizisi nerede çekiliyor İşte çekimlerin yapıldığı semtler
Oluşturulma Tarihi: Haziran 27, 2018 16:08

Sanem ile Can’ın reklam ajansında tesadüf eseri karşılaşması ile başlayan büyük aşkı konu alan ve yayın hayatına kısa bir süre önce başlayan Erkenci Kuş dizisinin nerede çekildiği merak konusu oldu. Erkenci Kuş'un çekildiği semti araştıran diziseverler, konu hakkında bilgi edinmek istiyor. Peki, Erkenci Kuş nerede çekiliyor?

Haberin Devamı

Başrollerinde Can Yaman ve Demet Özdemir'in yer aldığı Erkenci Kuş dizisi yayın hayatına başlayarak izleyicilere merhaba dedi. Dizinin başlamasıyla birlikte vatandaşlar da dizi hakkındaki merak ettikleri soruların yanıtını internette araştırmaya başladı. Özellikle 'Erkenci Kuş nerede çekiliyor?' sorusuna yanıt bulmaya çalışan vatandaşlar bu noktada aramalarını yoğunlaştırdı. İşte, Erkenci Kuş'un çekiminin yapıldığı semtler...

ERKENCİ KUŞ NEREDE ÇEKİLİYOR?

Oyuncu kadrosu ve senaryosuyla dikkatleri çeken Erkenci Kuş'un oyuncuları ve konusunun yanı sıra nerede çekildiği de merak konusu oldu. Erkenci Kuş dizisi İstanbul'da çekiliyor. Dizide reklam ajansı sahnelerinin çekildiği binanın Tuzla'da olduğu söyleniyor. Öte yandan dizideki sokak ve ev sahneleri ise daha önce de pek çok diziye sahipliği yapan Beykoz Kundura Fabrikası'nda çekiliyor.

Haberin Devamı

ERKENCİ KUŞ'UN KONUSU

Sanem’in, babası Nihat’ın bir bakkal dükkanı vardır. Küçük yaşlardan itibaren her sabah çok erken saatlerde nefes darlığı yaşayan babasının yerine bakkalı açan Sanem, ablası Lale’nin tam tersi doğal, neşeli ve yaşam dolu bir genç kızdır. Sanem, ablasının çalıştığı kadın dergisi Kontes’te eleman arandığını duyunca iş başvurusu yapacak ve dizide macera da ondan sonra başlayacak.

Derginin patronu Aziz beyin iki oğlu var; Can ve Emre… Sanem işlerin pek de yolunda gitmediği dergide çalışmaya başladıktan sonra bir anda kendisini ilginç olayların içinde bulacak. Can Yaman’ın canlandıracağı patronun oğlu Can Divit’le arasında tesadüflerle başlayan yakınlaşma olayların yönünü değiştirecek. Son derece maceracı bir ruha sahip olan Can, şehir hayatının küçük hesaplarından uzak doğayı seven sportmen bir gençtir. Bu özellikleri Sanem’le arasında özel bir bağın kurulmasına da neden olacak.

BAKMADAN GEÇME!