Erkenci Kuş dizisi yayınlanan son bölümüyle şoke eden dakikalar yaşattı! Yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Güncelleme Tarihi:

Erkenci Kuş dizisi yayınlanan son bölümüyle şoke eden dakikalar yaşattı Yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 24, 2018 23:21

Erkenci Kuş dizisi ekranlara gelen son bölümüyle izleyicilerine şoke eden dakikalar yaşatmaya devam etti. Dizinin yayınlanan son bölümünde Can’la Sanem partiyi el ele terk ettiğinde Fabbri kendisine hakaret edildiğini düşündü. Son bölümün bitmesinin ardından yeni bölüm fragmanı merak edilmeye başlandı. Peki, Erkenci Kuş dizisinin yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Haberin Devamı

Erkenci Kuş dizisi yayınlanan son bölümüyle izleyicilerine hareketli dakikalar yaşatmaya devam etti. Dizinin yayınlanan son bölümünde Fikr’i Harika ajansla çalışmaya devam etmeyeceğini açıkladı. Ancak Ceycey son anda dahiyane bir fikirle ortaya çıktı. Son bölümün bitmesinin ardından yeni bölüm fragmanı merak edilmeye başlandı. Peki, Erkenci Kuş dizisinin yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Erkenci Kuş dizisinin yeni bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Yayınlanır yayınlanmaz haberimizden izleyebilirsiniz.

YENİ BÖLÜMDE NELER YAŞANACAK?

Can’la Sanem partiyi el ele terk ettiğinde Fabbri kendisine hakaret edildiğini düşünür. Bunun üzerine Fikr’i Harika ajansla çalışmaya devam etmeyeceğini açıklar. Ancak Ceycey son anda dahiyane bir fikirle ortaya çıkar.  Ajans çalışanları ve eşleri o hafta sonu markanın çalıştığı diğer ajanslarla birlikte motivasyon kampına davet edilir. Sanem ise bu kampa nişanlısı ile katılmak zorunda kalır. Mahallede ise Nihat, bakkalı kaybetmenin huzursuzluğu içindedir, Mevkibe ise bu duruma çare olmaya kararlıdır.

Haberin Devamı

SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

Sanem, Can'ı kıskandığını itiraf edemedi. Henüz kendine itiraf edememiş, Can'a nasıl etsin! İçine düştüğü durumdan kurtulmak için Can'ı tersledi. Sanem, Can’ın özel hayatına karışmayacaktı. Can da Sanem’in! İşlerinin gerektirdiği dışında başka hiçbir sözcük geçmeyecekti aralarında.Nihat, bakkalı Çakal İhsan’a devrederek aldığı paralarla, Toptancı Halil’e borcunu kapatmak istedi. Sanem’in o borcu ödediğini öğrendiğinde şok geçirdi. Önemli bir müşteri o hafta ajansı denetlemeye gelecektir. Aylin de Emre’nin yardımıyla denetimi baltalamanın ve markayı kapmanın derdine düştü. 

BAKMADAN GEÇME!