Erkenci Kuş dizisinin son bölümünde neler yaşandı? Yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Güncelleme Tarihi:

Erkenci Kuş dizisinin son bölümünde neler yaşandı Yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 03, 2018 23:05

Erkenci Kuş dizisi ekranlara gelen son bölümüyle izleyicilerine şoke eden dakikalar yaşatmaya devam etti. Dizinin yayınlanan son bölümünde Can'ın evine izinsiz giren Sanem, fotoğrafik hafızasını kullanarak o an için kurtulmayı başardı, ancak başını hiç düşünmediği bir başka belaya soktu, üstelik bu defa kurtulması o kadar kolay olmadı. Son bölümün bitmesinin ardından yeni bölüm fragmanı merak edildi. Peki, Erkenci Kuş dizisinin yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Haberin Devamı

Erkenci Kuş dizisi yayınlanan son bölümüyle izleyicilerine ilginç dakikalar yaşattı. Dizinin yayınlanan son bölümünde Sanem, mahalleye döndüğünde Aysun ve Mevkıbe'yi birbirine girmiş buldu ve elbette buna da farkında olmadan kendisi neden oldu. Son bölümün bitmesinin ardından yeni bölüm fragmanı merak edildi. Peki, Erkenci Kuş dizisinin yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Erkenci Kuş dizisinin yeni bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Yayınlanır yayınlanmaz haberimizden izleyebilirsiniz.

YENİ BÖLÜMDE NELER YAŞANACAK?

Can'ın evine izinsiz giren Sanem, fotoğrafik hafızasını kullanarak o an için kurtulmayı başarır, ancak başını hiç düşünmediği bir başka belaya sokmuştur, üstelik bu defa kurtulması o kadar kolay olmayacaktır. Üstelik mahalleye döndüğünde Aysun ve Mevkıbe'yi birbirine girmiş bulur ve elbette buna da farkında olmadan kendisi neden olmuştur. Can, büyük bir havayolu şirketinden iş bağlamak üzeredir, Aylin ise bunu bozmak için elinden geleni yapacaktır. Sanem istemeden bu olayın merkezinde bulur kendini. 

Haberin Devamı

BAKMADAN GEÇME!