Ekranda yeni seçenekler

Güncelleme Tarihi:

Ekranda yeni seçenekler
Oluşturulma Tarihi: Ekim 21, 2016 12:02

Haftanın bazı günleri seçim yapmak açısından izleyiciyi zorluyor ama iyi tarafından bakarsak, artık ekranda seçenek var ve izleyici tek tip diziye mahkum değil

Haberin Devamı

DRAM, DAMAR, DRAM

Damardan, kanırtıcı bir dram izlemek isteyenler için ‘Anne’, ekranın dolu gecelerinden birine geliyor. Annesinden uzun yıllar ayrı kalan genç bir kadının evlat edinmek istediği küçük kızla ilişkisini hikaye edecek olan ‘Anne’de Vahide Perçin ve Cansu Dere’ye küçük oyuncu Beren Gökyıldız eşlik edecek. Hesaplaşmaların asla bitmeyeceği, münbit bir alan anne-kız ilişkisi, tahminimce çayın yanına mendil de hazırlamak lazım gelecek. (Star, salı, 20:00)


SOSYAL MEDYADA REKOR KIRDI

Ekranda yeni seçenekler

‘Diriliş: Ertuğrul’un epeydir beklenen üçüncü sezonunun 26 Ekim’de başlayacağını açıklayan yeni fragman sosyal medyada dört saat içinde dört buçuk milyon erişime ulaştı. Yeni sezonda diziye katılan isimler arasında Çağdaş Onur Öztürk, Kürşat Alnıaçık, Gülçin Şantırcıoğlu gibi isimler de var. (TRT1, çarşamba, 20:00)

Haberin Devamı


SCHADENFREUDE

Ekranda yeni seçenekler


Rüya gibi bir villada” yaşarken kocasının ortadan kaybolması üzerine iki çocukla ortada kalan ve kendine yeni bir hayat kurmaya çalışan Deniz Hanım (Özge Özberk), bu acıların ortasında hayatının aşkını da bulacak elbette. Bu aşk, doru atlı Mirat Bey (Kutsi) suretinde olacak. Şımarık zenginlerin her şeylerini kaybedip, sıradan ölümlüler gibi yaşamayı öğrendikten sonra aşkı ve diğer güzel şeyleri hak etmeleri ekranımızın favori konularından. (Fox, cumartesi, 20:00) 

KARA AYNA = EKRAN

Ekranda yeni seçenekler


İkinci sezonu 2013’de bitti. 2014 Aralık’ta Noel özel bölüm geldi. Ve ‘Black Mirror’ hayranlarının iki yıldır beklediği üçüncü sezon nihayet dün, 21 Ekim’de yayına girdi. ‘The New York Times’ın ‘dijital çağın Twilight Zone’u’ olarak tanımladığı, dünyayı değiştiren, yakınlaştıran ama bir o kadar da hızla distopik geleceğe doğru yol aldıran teknolojiden hareketle oluşturulmuş hikayeler eski bir gazeteci olan Charlie Brooker’ın eseri. Oyuncu Rashida Jones’la birlikte yazılan bir bölüm dışında yeni sezonun altı hikayesi de Brooker’dan. 90 dakikalık bir bölüm dışında birer saatlik olan bölümler çeşitli zamanlarda geçiyor ancak tarihler belirsiz; ayrıca bir sıralama yok, istediğiniz bölümden başlayabilirsiniz izlemeye. Her bölümün oyuncuları farklı, aralarında Bryce Dallas Howard, James Norton, ‘GoT’dan Jerome Flynn gibi isimler var. İzlememiş olanlar için daha önceki yedi bölümün hepsi de platformda mevcut. (Netflix, Türkçe altyazılı)

Haberin Devamı


Yeni dizi: Cheasepeake Shores (Dizismart Premium HD, çarşamba, 19:00)
Yeni film: Maggie’s Plan/Kördüğüm (Moviesmart Premium HD, pazar, 21:00)
Klasik film: One Flew Over the Cuckoo’s Nest/ Guguk Kuşu (Moviesmart Classic HD, cumartesi, 22:30)
Belgesel: Korkusuz Balıkçılar (National Geographic Channel, salı, 19:00)
Müzik: Gönül ile Dil Arasında, Melihat Gülses, canlı yayın (TRT Müzik, salı, 21:00)

 

BAKMADAN GEÇME!