Ege'nin Hamsisi dizisinin yayınlanan son bölümünde keyifli anlar yer aldı! Yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Güncelleme Tarihi:

Egenin Hamsisi dizisinin yayınlanan son bölümünde keyifli anlar yer aldı Yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 13, 2018 23:16

Ege'nin Hamsisi dizisi ekranlara gelen son bölümüyle izleyicilerine keyifli dakikalar yaşatmaya devam etti. Dizinin yayınlanan son bölümünde Fikret’in Ege'ye gelişi kasabadakiler için büyük bir olay oldu. Tası tarağı toplayıp Şevket'in yanına gelen Fikret gözünü Melahat’a diker ve onun attığı her adımı takip etmeye başladı. Son bölümün bitmesinin hemen ardından yeni bölüm fragmanı merak edilmeye başlandı. Peki, Ege'nin Hamsisi dizisinin yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Haberin Devamı

Ege'nin Hamsisi dizisi yayınlanan son bölümüyle izleyicilerine şoke eden anlar yaşatmaya devam etti. Dizinin yayınlanan son bölümünde Belediye başkanı Nuri, baca dumanı yüzünden Fırtına Şevket'in Mıhlamasını mühürleyince Şevket çok bozuldu ve hatasını düzeltmek için harekete geçti. Son bölümün bitmesinin hemen ardından yeni bölüm fragmanı merak edilmeye başlandı. Peki, Ege'nin Hamsisi dizisinin yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Ege'nin Hamsisi dizisinin yeni bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Yayınlanır yayınlanmaz haberimizden izleyebilirsiniz.

YENİ BÖLÜMDE NELER YAŞANACAK?

Fikret’in Ege'ye gelişi kasabadakiler için büyük bir olay olur. Tası tarağı toplayıp Şevket'in yanına gelen Fikret gözünü Melahat’a diker ve onun attığı her adımı takip etmeye başlar.

Haberin Devamı

Belediye başkanı Nuri, baca dumanı yüzünden Fırtına Şevket'in Mıhlamasını mühürleyince Şevket çok bozulur ve hatasını düzeltmek için harekete geçer. Bu durumdan Melahat’ı sorumlu tutan Şevket, Melahat’a karşı atağa geçer.
Öte yandan Deniz ve Zeynep'in araları iyice ısınmaya başlar. Aynı yerde yaşamalarına rağmen Şevket ve Melahat'ın savaşı yüzünden birbirleriyle görüşmeleri oldukça zordur. Gizlice buluşmak için bir yol bulmaları gerekir. Deniz, Zeynep için müthiş bir sürpriz hazırlar. Ancak bu sürpriz başlarına büyük bir bela açacaktır.”

BAKMADAN GEÇME!