Ege'nin Hamsisi dizisi son bölümüyle izleyicilerine keyifli dakikalar yaşattı! Yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Güncelleme Tarihi:

Egenin Hamsisi dizisi son bölümüyle izleyicilerine keyifli dakikalar yaşattı Yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 23, 2018 23:13

Ege'nin Hamsisi dizisi yayınlanan son bölümüyle izleyicilerine eğlenceli dakikalar yaşatmaya devam etti. Dizinin yayınlanan son bölümünde Fırtına Şevket’in Muhlaması dükkanının açılışında kasaba birbirine girdi. Son bölümün bitmesinin ardından yeni bölüm fragmanı araştırılmaya başlandı. Peki, Ege'nin Hamsisi dizisinin yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Haberin Devamı

Ege'nin Hamsisi dizisi yayınlanan son bölümüyle izleyicilerine hareketli dakikalar yaşatmaya devam etti. Dizinin yayınlanan son bölümünde "Fırtına Şevket’in Muhlaması" dükkanının açılışında kasaba birbirine girer. Çıkan kargaşada Melahat’ın “Enginarın Kalbi” restoranı büyük hasar gördü. Son bölümün bitmesinin ardından yeni bölüm fragmanı araştırılmaya başlandı. Peki, Ege'nin Hamsisi dizisinin yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Ege'nin Hamsisi dizisinin yeni bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Yayınlanır yayınlanmaz haberimizden izleyebilirsiniz.

SON BÖLÜMDE YAŞANANLAR

“Fırtına Şevket’in Muhlaması” dükkanının açılışında kasaba birbirine girer. Çıkan kargaşada Melahat’ın “Enginarın Kalbi” restoranı büyük hasar görür. Şevket karakolluk olur. Melahat, Şevket’in yaptıklarını yanına bırakmamaya kararlıdır. Ona dava açar. Artık Şevket ve Melahat arasında bir büyük bir savaş başlamıştır. Ancak Melahat’ın bu savaşta hesap edemediği bir şey vardır. Şevket’in oğlu Ömer… Ömer bu savaşta arabulucu görevini farkında olmadan üstlenecektir.

Haberin Devamı

Rize’de kalan Şevket’in ablası Fikret ise Şevket’e küsmüştür. Ama sevdiklerini merak eden Fikret,  Şevket’ten haber almak için müthiş bir plan hazırlar. Melahat ve Şevket’in ‘lezzet’  savaşları sürerken Şevket’in kızı Zeynep ile Melahat’ın oğlu Deniz aynı iş yerinde çalışmaya başlarlar. Ailelerine düşkün bu iki genç, anne ve babalarının arasındaki gerginlikten etkilenerek bu tatlı savaşta yeni bir cephe açarlar .

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!